Relaterar Hugger i Sten till något fint..



Looov! Eller imorgonbitti ska vi bara ha ett möte på tippar max 20 minuter, sedan har jag påslov! (Har dock väldigt svårt för påsken så väljer att kalla det för Vårlov) Nu är nästan alla snö bortsmällt och jag har skaffat nya solglasögon.
hörs imörrn då

I <3 Helg

Va ju ledig igår vilket har gett mig en extra helgdag. Så oerhört gött.
Startade dagen lite chill hemma, vid lunch åkte jag till pappas kontor för att sen gå ut och äta lunch tillsammans med honom. Sjuukt gött, kycklingspätt med jordnötsås!! Sen blev det en spontanshopingsväng innan han skulle tillbaka och jobba. Jag köpte ett par silverfärgade nikesnikers med rödblåa kardborreband högst upp typ. I samma veva fick jag syn på ett par underbara Vans-solglasögon. Blåa/gula med grönaktigt spegelglas. Så dom inhandlades också.
Efter det åkte jag hem, chillade lite till i väntan på att mamma skulle sluta. Sen åkta hon och jag in till stan igen så tittade vi på de grejerna som jag la undan i torsdags. Köpte ett par ljusa baggyjeans, ett par espandrillos (om det heter så) och en randig tröja på H&M. Efter stadsrundan åkte vi förbi mormor på vägen hem och sa Hej.

Tidiga delen av kvällen spenderade jag tillsammans med Kajsa, Nicole och lite annat folk i Linghem, sen gick vi ut. Va för första gången i hela mitt liv på Platå. Hahah det va inte så "läskigt" som jag fått för mig att det va där. Trots att jag inte va uppklädd/såg ut som en brat/går på Katedral så kom jag in. (Oj här flödar fördommar om stället) Well, det va faktist riktigt värt. Dessutom kom vi över fribiljetter genom att köpa en korv av gubben vid Yngves. Det va väl någon deal mellan han och platå. Dock skippade jag korven och tog istället bara biljetten. Va ju inte direkt hungrig klockan tolv eller va den nu va..

To-do-lista




Idag måste jag eller åtminstonde borde jag:
- Lämna in cykeln så att de kan laga min punktering.
- Städa mina rumm och plocka bort två sängar därifrån.
- Skriva svenskainlämningsuppgift.
- Läsa ut svenskabok och skriva i bokanalysboken.
- Plugga inför psykologiprovet.
- Plugga in för Matteprov, restuppgifter och ytterliggare matteprov.
- Skriva min naturkunskapsredovisning.
- Skriva min religionsinlämning.
- Måla om nagellacket. (ser hemskt ut, oj oj)
- Köpa kläderna som jag la undan igår.
- Tvätta håret (bland det tråkigaste jag vet)
- Hyra filmen som de kollade på svenskan när jag inte va där.
- Köpa massor onödiga saker för att stilla mitt shoppingbegär.
- Söka fler jobb.
- Skriva om mitt CV.
- Kolla upp lite lägenheter.
- Planera sommaren.

Nu:  Skynda mig massor. Ska in till stan och äta lunch med pappa.


You can feel the beat within my heart.


5 poäng & Tomatsoppa


Fick tillbaka matteprov Fail nr 2 i sin ordning igår. Känns oerhört stabilt.


sommaren 2007 - det kunde lika gärna varit idag.


(Galet ful, i kön till färgan som skulle ta oss till Tyskland)







Erase and rewind

Run Ronny Run! I gotta run

Yes, måste göra som Ronny och Forrest, I gotta run. Ska med en buss som går om exakt 20 minuter, och de som känner mig vet hur lång tid det tar för mig att knyta skor, ta på jacka, hitta nycklarna, mobilen, väskor, busskort etc etc etc. Så atthhee!

Smell u later dudes!


[email protected]


En ring-thing


Jag har fått en thing för ringar (lägg märke till den extremt roliga ordvitsen, he-he)
Idag har jag liksom sex ringar på fyra fingrer. What's up with that?!

(inte dagens pics, om någon nu fick för sig att räkna ringar och baah "Shit hon kan ju inte räkna ordentligt, ho har ju bara fyra ringar på bilderna!!!) lol


Mjölk & vatten - Worst combination ever or not?

Kom att tänka på det igår, när jag drack en av de tre literfulla kopparna te som jag snabbt hällde i mig under förmiddagen.
Mjölk och Vatten!

Det är ju jätteäckligt! Tänk er ett glas som det varit mjölk i och så vill man släcka sin törst med lite vatten men är för lat för att diska ur/ta ett nytt glas. Då ser det ju förjävla äckligt ut, det blir någon slags gråsolkig nyans på vattensnusket. Usch. Äckligt. Fy!

Men när man dricker te, då minsann finns det inget bättre än en rejäl skvätt minimjölk (eller allra helst LatteMjölk). Weird det där. Kanske är färgerna som gjort att jag hakat upp med på det. Men vem blir sugen på att dricka något som ser ut som mögelvatten? Euw. Kanske är teets bruna härliga inbjudande färg som irrar bort mig.

Whhaaat. Anyway God Morgon.

onsdag: tjugofjärde mars: tvåtusentio


If you never try you'll never know
Just what you're worth
Lights will guide you home 



And ignite your bones.



Happy anxiety day,




- Alla tankar & minnen står mig upp i halsen.



Fast jag inte sett dig på så länge tänker jag på dig ibland. Det var nånting som fastnat på mig, nåt som aldrig helt försvann









Te med mjölk & Lars Winnerbäck som sällskap när snö, slask och is kasar ner för takpannorna. God natt.



2008-05-22, te i cocacolaglas

du har snurrat i min skalle sedan 2004. inte konstigt att det yrar till ibland.

Jag fick ett brev.
Ett riktigt brev med frimärke, och som du skrev.
Jag tror att jag förstår.


att leva i en dröm där allt är som det ska.
varje dag är som ett evigt lyckorus.
trots frånvaron av din närvaro.
jag räknar dagarna som går och vet att tiden snart har hunnit ikapp oss.


som en vardag som aldrig upplevts men ändå varat i tusen år,
trygghet som aldrig upplevts men som alltid funnits där. så nära men samtidigt så sjukt långt borta.


(det obehagliga är att jag vet att jag alltid kan nå dig.)


Jag skrev ett brev om att leva med förbannelsen, Jag gav dig min version av sanningen. (För att få dig att förstå)


(såhär glad och pigg ser man ut när man får vetskap om att det är 106 sidor som måste läsas i en förjävla värdelös bok tills imorron, och samtidigt har prov om två dagar)


.

jag vill inte ha era traditioner
jag vill inte ha eran 'trygghet'
jag vill inte ha eran definition
det ni kallar svenskhet

Have you ever had the feeling, no one really knows what you're all about and when you try to show them they all have things to do tonight,


I don't really know what happened
I guess life came in the way
Let me know if you're still alive


"....det skulle varit du"


Där ute finns en värld av långa nätter.
Men är det långa nätters fara att
se det man vill se & känna allt på ett annat sätt än man ska?


Jag hatar folk som hatar folk.


rödlök & söndagsfrihet

varje dag - några gånger i veckan - ett par gånger varje månad - mer sällan - mer än sällan?


Idag sov jag ut ordentligt. Sedan tog jag bussen för att åka och hälsa på mormor. Kom hem för en halvtimme sedan. Sen dess har jag bara hunnit äta massor av mat (som blev kvar från igårkväll, nom nom). Det luktar rödlök i hela kylskåpet och i min mun. Yummie!

Dagarna flyter samman nu, jag kan knappt skillja på vad jag gjort från vecka till vecka. Ingenting går längre på rutin, vilket faktist är skönt, men samtidigt en smula obehagligt. För varje timme, minut, sekund som går så känner jag med en blandad känsla av glädjerus & ångest att det snart är sommar. Det innebär att jag snart kommer vara student, fattig och arbetslös.
Fast så behöver det ju faktist inte se ut. Det skulle lika gärna kunna vara såhär: student, ledig och fri / student, rik och arbetande / student, emigrant och galen /student, världskänd och lycklig........ Blablabla, jag menar, det är väl bäst att se det från den ljusa sidan och ta det som det kommer. Jag har aldrig tyckt direkt mycket om att gå i skolan, så jag kan ju börja med att va nöjd över att jag aldrig mer behöver komma tillbaka dit om några månader.

Sen det här mer att jobba eller vara arbetslös. Fick ett mail från Kolmården angående ett flertal olika (jättekonstiga) jobb som jag sköte för några veckor sen, mest i desperat önskan om att ha en framtid som gav pengar. De svarade något i stil med "...tack Karin för din ansökan, du verkar vara en trevlig persoon men vi har valt att inte gå vidare med din asnökan. Möjligtvis vid senare i framtiden..." Haha jag hoppas vekrlgien inte att de går vidare med den senare i framtiden heller då jobben jag sökte bland annat var Bamse-skådis i Bamses Värld, linebaneskötare etc etc etc. Förstår inte riktigt hur jag fick för mig att söka jobbet som barnskådis. Jag hatar att va med i teatrar och jag har svårt för barn i den åldern som jag kan tänka mig gärna går på Bamses Teater.



kanske var vår historia som en fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår..


imaginary heroes

 
http://open.spotify.com/track/0dKeTGN9gax9KlXephPJev

säg ingenting till mig
jag vet redan hur det går

säg ingenting till mig
låt mig åtminstonde få behålla mina tankar

säg ingenting till mig
jag vet, det är försent att gå tillbaka


Kaffebryggaren låter som en båt på sjön. Jag är ledig. För varje dag som går kommer jag närmre den tiden jag worshipat större delen av mitt liv..men nu vill jag bara leva i stunden.
Mjölken har tagit slut så jag har vatten i mitt kaffe.

There’s still a little bit of your song in my ear. There’s still a little bit of your words i long to hear. You step a little closer to me. So close that I can´t see what´s going on...


Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

00.31 - lyssnade på en vacker låt. "Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, nej jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig" well, passar väl in lite. Life aint easy for a boy named Sue som jag har för mig att Cash sjöng. Borde sova, måste ladda upp inför helgen, bli frisk på riktigt.

Spring till länsis och glo lejte


kroppen vs viljan


Varför vill alltid min kropp att jag ska vara sjuk när jag
själv inte vill det? Jag har inte tid att ligga i ett kolsvart rum och känna att jag ruttnar bort. När jag har en hel vecka planerad med viktiga, & roliga saker att göra tycker istället kroppen att jag ska sitta hemma och glo på Gossip Girl och Efter tio var eviga dag. Jag lurade iallafall kroppen lite igår och idag, så jag lyckades pallra mig till Unnis & min invigning av våran fotoutställning nu ikväll.

Så atthheee kroppen vs viljan = 0 - 1
Yaay!

19:08

Ni vet när man vill något, men när det samtidigt händer så ångrar man sig eller i varje fall tvekar.
Tvivlar på det som för en timme sedan varit självklart. Lite så.
Fast ändå inte.