Hang up & planer here u go

Hej Hej Hallå!!
 
  • Har fått en hang up på torkade tranbär och sötmandel! Köpte två påsar gottesnask idag.
  • Igår fixade jag utomlandsförsäkringen.
  • Datum för när bilen rullar från Sverige är nu spikat. 25e december. Underbart.
  • Har tränat tre dagar i rad. Försöker få upp konditionen till normal igen.
  • Imorgon jobbar jag 9-19
5 snabba där fick ni!
 
 
 

Kreativ plats för skidtävling!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article15737748.ab?fb_action_ids=10151067786311157&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Igår idag imorgon

Onsdag den 7 november:
Obama vann presidentvalet i Usa. Själv har jag idag varit ledig.
 
Drömt sjuka drömmar i natt och dessutom sov jag lite för länge. Gick inte upp förens vid 11 och utanför dörren va jag inte förens efter 15!! Man måste ju leva upp till sin sena hektiska image (för ja, självklart va jag sen in till stan och självklart var jag typ en halv minut från att bli av med min plats till spinnpasset! Men som vanligt löste det sig och med andan i halsen blev jag incheckad av en trevlig tant i receptionen eftersom jag såklart hade glömt gymkortet hemma.)
 
Innan det blev stressigt hann jag med en kopp kaffe med Kajsa på ett nyöppnat café i stan. London/England-inspererat var nog tanken. Men vi kom fram till att det hade en släng av Hvit Perle över sig. (Cafét/Restaurangen jag jobbade på i Oslo.) Lite B och misslyckat från första start.
Här är en bild från en Espressofika här om dagen.

 Spinningen ja.
Första gången jag var på ett sådant pass. Sara som fick med mig. Och det va ju inte dödsjobbigt och farligt och allt hemskt man kan tänka sig utan alldeles üpperligt. Dock ett minus till mig som hade glömt vattenflaskan! Och kände lite av ryggskadorna men det gick att kompensera med lite annat.
Igår skulle jag ju klättrat med Sofia efter jobbet men det blev andra planer. Både hon och jag va lite osugna och trötta efter jobben. Så istället följde jag med mamma till nyöppnade Team Sportia och några andra butiker ute i Tornby. Köpte ett rejält knäskydd av en snygg kille och en lila buff i fleece. Och svarta tråkiga strumpor. Men vad ska man göra när alla ligger i tvätten (aa tvätta kanske?!) Men de som ligger i tvätten är ju typ 4 par eftersom jag av någon händelse inte äger alls många strumpor längre.
 
Hur som helst. Köpte choklad på Maxi innan vi begav oss hem. 2 för 28! Mums. (Den första är nästan slut redan men ibland får man!) Plockade upp mina shoes på vägen också. Dösköna och rosa och fina.
 
Sofia & Simon kom förbi på glögg och lite chillhäng. Kollade Solsidan och snackade ett par timmar. Trevligt trevligt.
 
Imorgon är det 9-19 som gäller för mig. Blir fint att springa runt med träningsvärk! Mucho skönt!

En klick färg &allt blir lite roligare helt enkelt! (Inte alltid snyggare, men roligare oh yes!)


Lunch - Jobba - Klättra

Så fort jag lyckats slita mig ifrån spotify, google och en hel drömvärld av prylar ska jag kasta mig in i duschen. Sen för allas skull borde jag fixa om mina naglar. Sliter som attan på de små fingrarna att sitta i kassan och kränga käk till folket. Men vad gör man inte för att hålla bankkortet på plus?!
(Trodde aldrig att jag skulle lyckas sitta i en kassa, men det har ju fungerat bra i ett halvår nu och är dessutom skoj. Tur för mig.)


Anyhow.

Ska käka lunch med mamma idag. Sallaaaaad mums! (ALDRIG MER MC DONALDS! Åt det igår bara för att. Har inte gjort det på år & dagar så då är det ju lugnt att ta en hamburgare. Men min kropp verkade vara allergisk mot äcklig snabbmat. ALDRIG MER!) Efter lunch ska det jobbas tre timmar var av en av dessa timmar är det möte. Hoppas det inte är läskigt!! Och sen! Sen ska jag förhoppningsvis till Hangaren och klättra lite med Sofia! Va aslänge sedan jag både klättrade och träffade henne. Så blir en vinnande kombination! Tjoho.

Och där hade det blivit bråttom för tio minuter sedan inser jag nu.
(Morgonmusiken:)
 

Materialisten talar

 

Skönhet iform av rosa snowjoggings är på väg hem till mig!
(känns bra med tanke på att jag letat efter dem i två år..)

Sen finns det ju saker man kan drömma vidare om ett tag till. En bråkdel av allt jag är sugen på:
      
 
Bara billiga grejer...
Snowboarden känns som svåraste och roligaste att köpa så klart. Vill ha en bra ny puderbräda. De jag har nu saknar för det första formen för det ultimata åket i puder och dessutom är den ena ganska gammal ha jag räknat ut. (eftersom den är det första jag köpte för mina egentjänade pengar efter att sommarjobbat som byggarbetare ett x antal år sedan.) Och den andra fick jag av en ren tillfällighet och generositet av en dude nere i St Anton som inte kunde få med sig den på sin resa där ifrån vintern 11/12. Trots diverse slitskador och mystiska tilltryck (förra ägaren lär haft en del riktigt tuffa svängar ner på den) är den guld värd alltså! Hårdare än min Feelgood bräda. Synd bara att jag lyckats förlora en avgörande del till vänsterbindningen bara!

Music Air

http://open.spotify.com/track/1jJci4qxiYcOHhQR247rEU

Med rätt musik görs varje dag till Lördag

Kärleken till mat (& helgen)

Time för korvstråganoff.
Resterande från gårdagens kvällsmat som jag gladeligen svepte ihop. Fredagar är lätta. Oberoende.

Jobbar jag en fredag vet jag att det snart är helg. Även om jag jobbar helg är känslan inte den samma som om det vore onsdag. Det är något magiskt över helger. Någonting som inte går att ta ifrån. Oavsett vad man gör. Alltid lite enklare, softare, gladare feeling.
Hos i stort sätt alla.

Och igår var det som sagt fredag, och jag var ledig enligt schemat. Men valde ändå att jobba när erbjudandet plingade till i telefonen. Varför inte.

När vi kom hem på kvällen var jag fortfarande på samma humör som när jag klev upp ur sängen. Energifylld och glad. Och med mina googles på när jag skar lök fälldes inte en enda tår!

time to pretend