re-kött

Då jag gjorde valet att somna och sova hela eftermiddagen igår så blev det inte mycket av kött i backen.
Istället komopenserar jag den förlusten genom att dra till Rendl med 12.15 bussen. (Älskar att sluta tidigt.)
Men först en toast direkt från vår söta ugn. Mmmm!
Ikväll blir det nog lugnt även fast att det är Swedish night, vi ska nämligen dra klassiska "Den vita ringen" imorgon bort mot Lech och runt där överallt vart man nu ska. Jakob har nog koll så han får guide'a!
Hej Hej

jobba förmiddag - kötta eftermiddag

sitter och vilar matkoma lite.
blickar ut genom köksfönstret och slås av hur sjukt galet vackert det verkligen är här.
är ju liksom lätt att bli hemmablind. men scheisse va fantastisk miljö jag bor i.
nu ska jag ut och flänga på dessa vackra alptoppar med mina små gullefjun som är i stuben just nu.
Badala ding Badala dong. So long!

Jakob lagar ovenkartoffel. Rigtig dejligt!

Idag är det och har faktist för en gångs skull känts som en söndag.
Det började med att både Sofia och jag vaknade upp på tok för tidigt på grund av veckans tyska gäster i huset och till lika grannar var onormalt morgonpigga/högljuda/klumpiga/osmidiga. Då åkte nyhetsmorgon på TV4 på. Mottagningen var av världsklass fast tvärt om. Så man såg inte så mycket men svenska är ju alltid trevligt att höra från tvn.
Efter en stund kom Kasper och joinade även fast svensk tv kanske inte va någonting som han uppskattade supermycket. Det började tjatas om pannkaksfrukost och om att det var jag som skulle stå för dem. Tjatade hit Emil som i stort sätt fick ta över hela matlagningen. Typ tre timmar senare var alla pannkakor stekta och baconen i ugnen var klar. Va ett smart drag att byta från stora stekpannan till den lilla.
I bakgrunden skvalade reprisen av Gladiatorerna och utanför fönstret snöade det idag. (Där av chillsession av hög nivå) Efter några timmar av matkoma från morgenmaden och några youtube-klipp senare fick ändå Jakob & Emil för sig att dra ut och åka skidor. Vi andra började kolla på Hotell Rwanda. För hemsk.. så efter en stund tog jag brädan under armen och köttade bort mot Nassereinbhan, sen upp med Kapal.
Blåste galet och jag hamnade visst lite offpist och så kom de ett drop och så kom det is. Såg ingenting. Superhärligt.
Ikväll ska vi besöka badhuset med våra bleka kroppar och gogglebrända ansikten. Det är tydligen halva priset efter sju. Så endast 9.5 euro. Kasta pengarna i sjön (hahah oj vilken vittsig line jag fick till där. Badhus-sjö inträde-pengar, ahh precis ni förstår va?)
Igårkväll såg jag en sjukt bra film som jag rekomenderar alla. Speciellt om man vill få lite perspektiv på livet och sin tillvaro. Into the Wild. Miljön, handlingen, min favoritskådis. Allt.

RendlBeach - välkommen till paradiset


Jag älskar min vardag!

Det är så extremt galet bra väder som vi har här i Sankt Anton just nu!

Igår jobbade jag till tolv och efter det mötte jag upp med Sofia, Jakob och Emil som var i Sankt Christoph. Åkningen gick galet bra även fast pisterna inte va speciellt bra. Efter att chillat i solen en stund begav vi oss mot Krazy Kangarooh. After Ski - time! Slöt upp med Kasper och Stuf också. Good times indeed. På kvällen var de Neonparty på Arlrock. Galet som vanligt. Så imorse vaknade jag upp som en clown med färg i hela ansiktet. Fint.

Idag har det varit en så extremt bra dag. Verkligen en sådan dag som inspererar, peppar och får mig att må så otroligt superbra! Solen sken när vi vaknade, efter en stund kom Kasper hit innan vi begav oss mot Stuben för vårat dagliga äventyr: Hajka och åka offpist, på riktigt. Första gången för mig så det var spännande. (Mamma & Pappa, lavinutrustningen var med, sändaren var på on och vi tog det väldigt försiktigt så ni behöver inte vara oroliga.) Trodde det skulle vara extremt mer ansträngande att hajka än vad det faktist var. Eller den rutten vi förtog oss var lättare än jag förberätt mig på. Solen sken dessutom och utsikten var otrolig! Trots solskyddsfaktor 50 så har jag nu en rejält påbörjad googlebränna.

Efter hakjen och åken så drog jag, Jakob, Sofia, Emil och Kasper till Landeck. Little roadtrip liksom. Besökte 3 mataffärer där vi bland annat helt impulsivt köpte en ugn i en av affärerna. Så nu kan vi fixa våra efterlängtade maträtter: paj, rotfrukter i ugen, potatisgratäng, pizza, varma mackor, tortilinigratäng, kladdkaka etc. Mmmmmmums!!!! När det underbara inköpet var gjort drog vi till en kebabrestaurang. Oj oj va mumsigt! Lyxa sig och götta sig är det bästa jag vet. Haha Kasper & Emil lyxade till det med två kebab var. Själv fick jag matkoma efter en halv.

Nu blir det chill med några avsnitt Heja Björn, en dusch och sen tror jag vi rundar av dagen med en film nere hos tha danish boooys.

Life is good!!


Vill man så får man.

Och den här morgonen ville jag lyxa till frukosten, som annars de flesta dagar känns rätt beige och tråkig då den oftast består av micrad havregrynsgröt med för lite vatten så det blir en gigantisk havrekaka..

Så idag förstår ni, idag kom stekpannan fram! Det var dags för att göra toast. Eller så nära en toast man kan komma. (Varför är inte brödröst en standard i österikiska hem?!) Åhhh gud så gott det var. Rostat bröd med jordgubbsylt har jag inte ätit på flera hundra år. Denna delikata samt oerhört näringsrika frukost gjorde min dag!

. . .

Frukost-koman of doome.

. . .

Nu ska jag googla sönder ordet Halsbränna alternativt bara gå in på 1177's hemsida och se hur jag ska bete mig för att släcka elden i halsen. Seriöst? Så meningslöst att ha halsbränna.

Idag har jag:

- jobbat 8.00-12.15
- urskilt smutsiga kläder från rena i min garderob
- egendiagnoserat mig själv med en 'mild' version av hjärnskakning (mår lite sämst)
- hängt med Stuf & Sofia på Stufs jobb
- lämnat min bräda till Stuf som ska waxa den åt mig
- shoppat loss på apoteket & Spar
- hatat min bank lite till & försökt lyckas få betalningen för mina googles och mössa att gå igenom






Love the life you live/ Live the life you love.


ons-DAY

För några dagar sedan hade jag säsongens bästa dag hittills om man ser till själva åkningen.
Vi var uppe tidigt i Rendl där pisterna fortfarande såg ut som manchester på vissa ställen. Det var molnfritt och världens solsken. Köttade riktigt rejält jämfört hur jag åker i vanliga fall. Kände mig lite som en gud. Awesome. Den dagen firades med lunch bestående av hamburgetallrik och öl. Dock inföll sig matkoman ganska direkt så maten va väl inte speciellt prisvärd om man tänker efter. Men det var ändå totalt värt det. Mmm. Chillade i parken och jobbade på googlebrännan den eftermiddagen.

Igårkväll var det neonparty på Arlrock. Galet. Halvsitter i sängen nu med neonfärg kvar i ansiktet. Nice. Innan vi drog dit lagade vi mat allihop tillsammans för ovanlighetens skull..eller Sofia lagade, jag kollade mest på och var svinhungrig. Galet god asiatisk gryta med ris (samma maträtt jag kvällen tidigare käkade nere hos danskarna, men det är ju bland det godaste man kan äta så varför inte äta det ofta). Kyckling, cocosmjölk, curry - jag älskar er. Efter middagen drog vi ner och förfestade i danskarnas lägenhetet, standard. Galet kul som alltid och efter det fick vi skjuts i bil till Arlrock av Andreas. Väl framme kladdades det med färger så jag såg ut som en alien! Gölligt.

Idag är det chillmode, dock såg vi att det blivit extremt fett väder nu, så kanske om man ska pallra sig upp till Rendlbeachen och steka lite i solen..

Shoppingbegäret hos mig växer och växer. Speciellt efter löning. Försöker hålla i pengarna så har mest kollat runt grejer på internet. Vilket inte heller är så smart eftersom det bara påökar suget efter nya kläder, mössor, kepsar, grejer. Ja det bor en materialist inom mig, jag kan känna det dagar som denna. Men snygga saker vill man ju ha..

Kolla denna liksom, hur snygg är den inte?!

Mmmmm. Om någon väldigt gärna vill så är det lugnt att köpa och skicka den till mig. Tack på förhand.
Ps. Ett nytt nummer av Transition får också gärna skickas med Ds.

Är så sugen på kött. Ska nog kötta awesome biffar idag.
Gotta take the meat out of the ref-re-refrigu-fregu-rather now then.



Här är Jakobs senaste video föresten, (den du frågade om för ett tag sen pappa.)


"Nää jag tycker han ska få ett straff istället!"

Yeeah det är lördag!
Jobbat 8-14 och fått lönen för januari.
Nu ska jag lyxa och unna mig lite. För ibland får man.
Danskarna i App 3 lämnade ett par oakleygoggles, ganska lika de jag trashade igår, fast modellen äldre.
Ingen ville ha dom, förutom jag som kände att det var ödet som knackade på lite.
Eller karma..eller någonting annat lämpligt för vad är oddsen för att det ska hända precis när mina egna just gått sönder? Iofs är dessa också spräckta, men inte så mycket och gratis är gott! Plus att det är en sån lins jag varit sugen på att köpa.

Snart ska jag skypea med Linnea! Ska bli lovely. Först slänga i lite käk i magen och chilla. Rehabba kroppen lite efter gårdagen och sånt. Dä blir bra.

Får se vad som händer i eftermiddag / kväll. Behöver handla lite grejer så ska nog ta en sväng till Spar sen. Imorgon är jag ledig och senast jag kollade yr.no visades det soooool. Blir nog en sweet dag i Rendl, det är jag sugen på. Får se om jag kan lyckas bättre i parken då.

blod svett & tårar

Fast inte så seriöst som det låter.

Idag var en awesome dag som alla andra. Dock mycket kallare än vanligt. Tror det va typ -22 uppe i Rendl där vi var. Körde dubbla underställ, en extra tisha, dubbla strumpor, dubbla sjarlar, mössa under hjälmen (kan va det fulaste, men ändå ha en touch av något snyggt) och en tjocktröja. Så frös gjorde jag ju inte riktigt ändå. Sofia, jag och Andreas (första gången han åkte sen han bröt nyckelbenet) mötte upp med Emil och Stuff i parken. Försökte vara cool och sånt.

Andra gången jag åkte i parken för säsongen och jag kan verkligen inte påstå att jag är bra, men för mig själv känns det asnice ändå. Att jag ens vågar åka park efter den slam jag gjorde hemma i svenska fjällen för några år sedan gör mig så glad!

Well efter några hoppande hopp och försökt till en liten simpel grab så råkade jag såklart faila totalt!
Faceplantade backen galet hårt. Linsen i mina nya älskade fina googels är sprucken i mitten nu och jag fick en liten touch av näsblod. Skakade som aldrig förr, hej adrenalinet!

(Mamma & Pappa - Jag mår fint, det låter nog värre i era öron än vad det var så ni behöver inte vara oroliga! Puss)

Hur som haver så var jag på benen ganska snabbt, åkte lite mer i parken, då crashade Emil på en rail så efter det åkte vi upp till toppen och ner i pisten till Rendlrestaurangen. Köpte glass och hängde lite. Sen åkte vi hemmåt.

Annars sedan senast jag bloggat har det hänt mycket.
Som vanligt, så det är gött!

hej hej hej.
Nu kommer lite bilder från senaste tiden, delvis mina, delvis tagna av Jakob.


Sitter och får lite schyssta tips från min coach Stuff. Yaaay


Första försöket att komma över, ser riktigt hardcore ut tycker jag! INDEED! IM SPONSORED!



Chillhäng med Stuff, Jakob och Emil uppe vid Kapall en riktigt solig dag.


Åt supergod mat på Bobos med Forss, Sofia och pappa sista dagen pappa var här på besök. Riktigt nice.