Jag är inte min ångest

Det är väldigt viktigt att ibland påminna sig själv om det. Idag brast det vid kvart över tre ungefär. Då lämnade jag klassrummet och låste in mig på skoltoaletten tills att lektionen var slut. Det är ingenting jag skäms över att prata om. För jag är inte min ångest. Den är ingen del av mig som jag definierar mig med. Men den är en del av mig. Ju mer tiden går och ju mer medveten jag blir om att det existerar obalans inom mig desto lättare blir det att ta attackerna för vad dom är..

Efter gråt kommer glädje.. Typ.

Alla ni som också drabbas av ångestattacker; andas, minns vem ni är och låt inte ångest äta upp er!



Gotta catch 'em all





F R I D A Y M O R N I N G









Blev väckt till uppdukad frukost och nyköpta liljor, min favoritblomma. Detta kan man kalla en bra start på en ledig fredag!

Morgonstund har katt i sängen




N A T U R E N

Igår va det en otroligt fin höstdag. Vi är i slutet av september och löven börjar skifta färg på träden.

Seneftermiddagen spenderade jag tillsammans med Axel i skogen. Det började regna lite lätt men det fångade trädkronorna över oss upp. 

Jag älskar att vara i naturmiljö. Det gör mig lugn, inspirerad och jag får perspektiv på livet.




























Förkyld vilodag

Imorse vaknade jag med halsont och feberkänsla. Det kom inte som en förvåning, många runt omkring verkar va förkylda på ett eller annat sätt! 

Därför valde jag att stanna hemma från de två föreläsningar som skulle vara idag. Istället har jag sovit flera timmar i streck, skrivit rent anteckningar och skickat in ett grupparbete.

Jag har lärt mig att lyssna till min kropp vid det här laget! Hellre stannar jag en dag extra och för tidigt än att det ska bryta ut något långvarigt efter ett tag. 

Det är tack och lov länge sedan jag va sjuk känns det som nu, så jag hoppas att jag slipper den här förkylningen snart, borde ju fyllt upp min kvot av förkylning för en hel livslängd nu..


This is the place som jag ligger och kurerar mig på just nu! Alltså i min säng! Möjligtvis den skönaste som existerar!


Igår möblade jag om i min lägenhet. Någonting som sker relativt ofta. Nu står soffbordet utan soffa där matbordet tidigare stod. Har fått till en liten yta för kreativt happening där nu!


Och bordet har fått ta plats där tvn en gång i tiden stod! Känns som att det blev rätt schysst ommöblering den här gången!

Nu ska jag återgå till att dricka solhatt-mirakel-drycken och äta lunch!