Hemtenta dag 2. Jättetaggad..




Ur veckans bildarkiv





I söndags åkte jag med Emma & Sidra till Norrköping för att spela in ett avsnitt av Emmas radioprogram 011 Relationsakuten. Det va galet kul och bidrar med ytterligare pepp till den linjen jag har sökt till hösten. Nämligen KSM!



Någon dag de här veckan gjorde jag en hallon/annanassmootie. Den va nog nyttigare än god eftersom jag hade i lite allt möjligt annat i den också. Slurk!


Igår åt vi lunch ute i solen. Lånade Sidras bräda och försökte balansera lite. Gick sådär haha! Älskar att våren är här!



T O R S D A G

Yeah! Im finally back on track! Jag kom alltså iväg till gymmet! 

Nu har jag börjat träna på X-force i Tornby, så otroligt fräscht!!! Verkligen att rekomendera! När pappa och jag kom dit så fick jag en guidad tur av Håkan genom varje maskin som jag ska börja köra nu ett tag fram över. Jag är så taggad på detta. Ska bli skitkul att se hur jag (förhoppningsvis) utvecklas till det bättre.

Nu chillkväll med kvällsmat! Det vankas bönpasta med tonfisksås, kräftstjärtar och avokado. 


Nom nom.

Är jag riktigt ambitiös kanske det blir ett varv med disken och några sidor i kurslitteraturen.

So long dudes!

Diggar

Sitter i A-huset och diggar till Jay Z! Peppen är på väg eftersom det är torsdag, vår, sol och vi är i princip klara med den här veckans grupparbete om EU. I eftermiddag ska jag förhoppningsvis äntligen gymma för första gången sedan oktober. Jag har sagt i flera veckor att det ska bli av men det har hela tiden varit något som har kommit i vägen. Har börjat träna lite simpelt hemma. Köpte en rosa fin yogamatta för några veckor sen. bara att ha den liggandes i vardagsrummet motiverar så mycket mer till att träna lite varje dag. Eftersom min kropp är på noll så är det en skön start att bara köra lite i taget. Babysteps liksom.

Imorgon är det fredag woop woop. Veckorna springer ju sjukt snabbt iväg nu. Känns rätt gött på något vis. Man kommer närmare sommaren för varje dag som går! Imorgon ska jag på min första studentgrej ever. Tror jag, typ. UK - Utekravallen. Ska bli skitkul.

Hjärtat slår & knoppar brister

Varje år när våren kommer är det som att allting föds på nytt. 

Älskar att känna hur solen värmer huden, höra alla fåglar och lyssna på hur alla växters knoppar brister. Om man sitter alldeles stilla och lyssnar är det nästan som att höra någon trycka på bubbelplast. Våren exploderar!



I <3 mountains



 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

E to the H

 
Standard. Sitter på Espresso House och ska plugga. Har hittills mest druckit kaffe och kollat runt på annat men är väl bäst att get some shit done så jag sen kan sätta tänderna i den trehundra sidor långa kurslitteraturen på engelska yaaay lookin forward indeed totally yes box. 
 
 

Jag ger er fjortispose deluxxxe

 
 
 

~

om du sitter och skriver nu
på långa kloka brev
om vad vi hann och inte hann
och allt som aldrig blev

om du repar upp historien
fast den är så dum
om att klia tills det blöder
på en och samma punkt

det där var nån annan
det där var inte jag
förlåt tusen felsteg
den enda som jag kunde va





FRUKOST DELUXE

Mat är roligast att äta om den ser fin ut. 




Regnig dag | Dröm iväg




Dagens frilla här ni här!

Ska snart dra iväg till Uni. Ligger och smälter maten i soffan. Galet mätt! Kom hem för en stund sen, varit och bytt till sommardäck (sista dagen idag som man får ha vinterdäck så känns ju bra att va ute i god tid) Det regnar ute. Var är vårfeelingen?

Haha på tal om vår!! Igår fick jag en uppenbarelse eller något i den vägen! Ordet vårrulle (asså den lille asiatiska rullen ni vet) den syftar ju på V Å R rulle som årstiden. Det har jag aldrig tänkt på förut! För på engelska heter det ju Springrolls så ofc att det make sense när man tänker efter. Just saying!

Matkoman of doom

Igår åt vi kvällsmat på Yellow Fellow mamma och jag. Jag fick veta att jag hade klarat min tenta som jag trodde hade failat big time. Så det firades lite just därför! Som två bowlingklot rullade vi där ifrån, galet mätta efter för- & huvudrätt plus öl. Tog doggy bag, känns så ovärt att de kastar maten när det blir så mycket över. Win win liksom.



Innan vi gick och käkade var vi inne i en klockaffär och fixade till min nya klocka så den blev lagom stor.  Är så glad över den!! Från början fick jag en klocka när jag konfirmerade mig som 15åring men den lämnade jag tillbaka och såhär nio år senare kändes det på tiden att "byta" till en ny. Kolla så fin!!



Hade besök av Bosse i veckan:





Har haft en fin vecka, hunnit med att träffa fina vänner och fått grejer gjorda. Fikat med Emmelie, Bosse och Kajsa. Träffat Felicia, Stella och Lisa. Varit på spelning, börjat en ny kurs, försökt att skejta med Sidra. Har inte ens lärt mig att göra en ollie. Mål innan sommaren! Varit hemma hos mina fina föräldrar, käkat god mat etc. Imorgon är det seminarie. Bäst att ställa klockan på 0.6! Tack och hej!

Max 8 gånger per dygn

November. December. Januari. Februari. Mars. April.

Nu äntligen testar vi för vad det kan va för problem med lungorna. Inte en dag för tidigt! 

Har fått värsta uppsättningen av diverse blåsinstrument känns det som. Eller en blåsmätare och en inhalator (heter det så?) en sån där som vidgar luftrören när man har svårt att andas helt enkelt. Har inte varit några större problem fram tills ikväll för nu är jag tillbaka i lungfeelingen så som det kändes i december.

Tur man är ägare till flertalet kuddar så det går att bygga en sitt-mur i sängen. Blir lite lättare att skippa hosta då åtminstone.

Hejdå från Karin 93 år

Some from the weekend..

 

J O Y




För pigg för att sova men trött på detta mönster

Gaah!! Har varit mer vaken än sovit inatt. Som vilken annan natt som helst med andra ord. Jag vaknar runt fyra varje natt sen är det kört. Dessutom drömmer jag de sjukaste drömmarna de timmar jag väl somnat så det känns som att jag är vaken konstant. Totalt verklighetstrogna drömmar men samtidigt helt sjukt knäppa. Är helt galet trött nu och kan inte somna om. 


Köpte en fin Buddhaprydnad igår för att pigga upp lägenheten, men bara några timmar senare när jag komiskt nog gjorde yoga så föll den i golvet och gick i hundra bitar. Jag vet inte om jag ska förvänta mig flertalet år av olycka nu eller om det bara är vidskeplighet  från min sida..




Happy (food coma) Easter

Påsken 2015
Ett konstant ätande och fantastiskt sällskap i form av att hela min familj är samlad under samma tak.

Min syster har gjort en supersmaskig citrontårta (och citronbakelser till mig och min undantagande lille kröpp) så god. Men som alltid om någonting smakar bra får jag i mig lite för mycket. Total matkoma delux är situationen för tillfället. Så pass att jag gått in och lagt mig i överslafen i våningsängen vi har här i ett av rummen i sommarstugan.

Lyssnar på The Tallest man on earth och har det riktigt bra.




04:47

God morgon känns inte relevant att säga riktigt än. Men jag har vaknat och kan inte somna om. Klockan är tio i fem och jag är trött. Utanför fönstret hör jag fåglar sjung, det är första gången i år och känns fint. Som ett drag i rätt riktning, mot sommaren!