Jag har tio stycken myggbett på mitt vänstra ben, men det känns mer som ett slag i ansiktet.

för dig glömmer jag aldrig,

(Utdrag från min hjärna 20.14 100712)

"aahhh nom jag vill äta 5 påsar bullar. nä men om jag ska äta det där äpplet i kylen då.."

Söndag

Sova hela dagen. Drömma om motsatsen till hur allting egentligen är. Vakna och inse att det är vackert väder. Försöka ta beslut om vilken maträtt jag vill beställa till kvällsmat. Få den där beslutsångesten. Dricka te i sängen och titta på flera avsnitt Gossip Girl. Falla tillbaka till förflutna tankar. Klia sönder myggbett.

kaos | kul

Idag ringde alarmet tidigt. Skulle nämligen till verkstan med bilen. Fixa och dona lite sådär på måndagsmorgonen liksom. Lovely. Där mött ejag en skön kvinna som garvade åt allt och inget medan vi satt och vänta på att bilarna skulle bli fixade. Tack vare men underbara charm och eviga utstrålning (ha ha) så slapp jag betala vilket kändes görgött!

Åt lunch med mamma på hennes jobb efter det. Göttans!

Jobbade 13-20 och det va väl en av de dagar det har gått som sämst för mig. Välte lite grejer och det krånglade i kassan men allting löser ju sig alltid tillslut som tur är! Trivs väldigt bra så det är skönt och har äntligen börjat komma in lite mer i hur det går till och sånt. Kanon.

Köpte tre paket glass hem. Tofuline och Ben n Jerrys. Smaskens. Nu ligger jag och chillar i sängen och lyssnar på Ken Ring. Koppen med kaffe som jag glömde här på borde i morse luktar så smarr så funderar på att gå ner och göra lite mer. Sen blir det några avsnitt GG.

Juste slog mitt personliga rekord på slakline idag. Fejnt!

Imorgon ska jag gå till en massör och få ryggproblemen tillknådade och förhoppningsvis fixade för ett tag framöver. Blir nice. Efter det ska jag till Kajsa, blir härligt, va länge sedan vi sågs! Efter det blir det jobb 17-20 och efter det LEDIG till torsdag!!! Yaaay.

Hej Hej Hej.


do you remember whatching all the dreamers

Det är söndag. Men jag har ingen veckouppfattning längre. Det blir väl så när man jobbar helger och kvällar och mornar. Jag vet inte. Men det gör mig ingenting för jag trivs med att ha det såhär.

Igår mötte jag upp med Martin så drog vi in till stan en sväng innan jag skulle iväg till jobbet. Gick till Blodcentralen och tog första blodproven inför att bli blodgivare. Tyvärr lär det ta ett bra tag innan det är dags för nästa gång eftersom det är sommar och många hade gått på semester fick vi höra. Men är i alla fall ett steg på vägen vilket känns bra, äntligen. Sen drog vi runt i lite schyssta affärer och smed planer inför kvällen. När jag slutade vid 20 hade Unni lagat mat till oss och efter det mötte vi upp med Eric och Martin hemma hos mig. Spelade lite kubb och njöt av att det faktist gick att sitta ute ganska länge utan att frysa. Kvällen slutade med att vi åkte in till Yngves, trots att vi sagt att vi inte skulle till krogen för en gångs skull... Va ganska dött ute så vi bestämde oss för att bege oss hemmåt tidigt.

Denna dag har mest bestått av att chilla & dricka kaffe. Ska snart ta en dusch och sen åka till jobbet. Men just nu känns det ypperligt lockande att bara ligga kvar i sängen ett tag till och lyssna till regndropparna som slår mot taket och fönstren, plus i kanten är att lyssna på Soul pleasing. Hur bra? Ska nog ringa syrran en sväng, va länge sedan jag träffa henne känns det som. Får förhoppningsvis något tillfälle snart att åka och hälsa på henne.

...och där ringde duscha-alarmet.

Smell u later!