Tarzans första selfie


Jag vill fota men inte missa livet.
Vill inte va som dom framför oss på senaste konserten, som upplevde allt genom mobilskärmen, upptagna med att dokumentera för senare tillfälle, istället för att delta där och då när det faktist hände.


Shine bright like a diamond

Jag åkte inte till skolan idag. Vaknade lite krasslig. Har tagit det lugnt och pluggat hemifrån istället.

På förmiddagen tog Axel och jag en promenad genom trädgårdsföreningen men efter en stund blev jag för trött och hungrig så då vände vi hem igen. Det är så vackert ute nu! Alla växter och träd som skiftar färg från dag till dag. Frostbitna löv och daggkåpor fyllda med dagg.



Ikväll har jag planterat om två växter till större krukor och dessutom möblat om lite. Inte så ovanligt när det kommer till mig och mitt boende. Det möbleras flitigt och ofta! Det som är kvar nu är att dammsuga men har valt att ställa den åt sidan för att sträcka ut mig framför tvn en stund istället!

Igår kväll gjorde jag och Axel en halloweenpumpa, den blev superfin. Nu står den och lyser ut mot grannskapet i mörkret!



Frukostblogg






God morgon kära läsare!
(Med betoning på god)
Axel överraskade med scones-frukost på sängen, hur lyxigt?! Att vakna upp utsövd till nybakade scones och nybryggt doftande kaffe är tecken på att det kommer bli en fortsatt bra dag! Trots att jag ska sitta hemma och plugga hela dagen känner jag att det kommer bli en skön energifylld dag idag. 


Always make the best of it



Den här bilden sitter i min och Axels bobil. Jag tycker det är en så fantastiskt bra och enkel grej att fokusera på. 

Man kan inte alltid vara glad, hur likgiltigt och beiget skulle inte livet kännas då egentligen? Men för mig är det iallafall en viktig grej att jobba på, de gånger jag vaknar och inte känner mig glad så tänker jag på detta citat. Som tur är så har jag inte så ofta dagar jag behöver tänka på det längre, men när det är en riktigt sur, molnig och tung morgon då kan jag rekomendera er att tänka såhär! Sometimes it works, sometimes not, give it a try!

I <3 Musicals



Om det är någonting som kan svepa mig in en magisk värld på tre sekunder så är det definitivt musikaler och teater! 

Igår kväll var jag och min älskade mamma på I <3 Musicals, vi satt tre rader från scenen så man nästan bytte luft med artisterna när de sjöng. Så nära. Helt fantastiskt att sitta så pass nära att man kan se minspelen i deras ansikten, se små detaljer och höra deras röster även om mikrofonen inte hela tiden var på.

Under hela mitt liv har jag haft turen att få matas med kultur. Och det är så häftigt att genom någon musikalsång minnas tillbaka till när jag va liten och sången spelades hemma i vardagsrummet. Jag minns hur köket hemma hos mina föräldrar såg ut då, kommer ihåg furumöblerna jag satte gaffelmärken i.. En hel minnesfilm spelades upp när jag kände igen en sång från SpiderWomen, visserligen hade jag hört den på svenska men melodin är ju densamma!

Jag är nog inte ensam om att svepas in i den magiska världen och den drömska känslan man får när man sitter och är åskådare till sådana föreställningar, det blir förtrollande!

Tack mamma för att du tog med mig!

Autumn is in the house




Feels like I've been here before..




Tänka sig att en liten pälsboll kan vara så mysig




Discofredag

Idag är det fredag. Jag har inget schemalagt i skolan och har haft en lugn och mysig start på dagen. Nu sitter jag i filbytergallerian och väntar på att axel ska bli färdigfriserad på Zigges. Sneglar åt hans håll där han sitter i frisörstolen, ser bra ut! Han är fin han.

Ska plugga sen, läsa en bok och söka artiklar. Men är egentligen mer i mode för att krypa ihop i soffan med en filt och en kopp te. Det får väl bli moroten istället. Först plugg sen chill.

Fredagar är en av mina favoritdagar.

En torsdag




Kanske inte de bättre av bilder, där emot va det en bättre av kvällar. Vi åt vår standardrätt burgare och såg matchen på Pitchers.