F R E D A G


Tjo!
Sitter inte som på bilden och gosar med Tarzan utan sitter i A-huset och skriver hemtenta round 2.. Hade dock hellre suttit med kissen i knät!

Det är fredag och jag börjar nog bli frisk efter en vecka av utslagen kropp med feber och sånt. Går ändå runt med röda vattniga ögon.. Allergisk fo life!

Ikväll ska jag försöka mig på att göra vietnamesiska vårrullar. Lär bli en stund som går till historien.

Men först; hemtenta in progress. Institutionella ramverk hit my mind.


Tajmar in den

Sjukan, jag tajmar i vanlig ordning in att bli sjuk tills det är dax för tenta.
Ska råvila Idag så jag kanske mår bättre till imorgon.
 
Har ju haft långhelg så borde va ganska relaxad ändå,
men har i och för sig varit full rulle så det sär med vila har kommit i andra hand..


 



Im so H A P P Y

Hittills har det här året levererat glädje gång på gång. Jag hade på känn att det skulle bli ett bra år. Och jag hoppas innerligt att det kommer fortsätta i den riktningen. För just nu mår jag så fantastiskt bra och är himla lycklig!

Fredag till lördag i Stockholm











Överraskningskväll för Unni & Jake








Hola T I S D A G

Här sitter jag och är dubbelproduktivt multitaskande. Både bloggar och har föreläsning på typ engelska är vad som är på gång. Vi började en ny kurs nu på morgonen. Internationella relationer typ. Verkar intressant, och bra föreläsare. Yay!
I min kropp känns det som måndag eftersom jag har haft långledig helg. Superskönt med ledigt men onice med en trött seg kropp. Men ge mig en kaffe så är jag nog back on track om en timme eller två.
Vid 14.00 ska jag dra från universitetet och packa ihop mig med några vänner i en bil. Can't tell u more about it right now. Men det kommer bli ledgendary indeed!


Ha en skön tisdag, va tacksamma för att det inte regnar! xoxo