2331






Im best when chilled.


Hatar sättet min kropp & knopp väljer att hantera maxad stress; genom att tjuta. Som en liten lipsill. Ska bli fantastiskt att va ledig imorgon.


Kära Jultomten, snälla ge mig en hund i julklapp.




After a good day comes a good night of sweet dreams.





Aloha aloe Vera säger jag!


Mums fast på ett ovanligt sätt. Smaken är så oerhört svårdefinierad! Men jag tror att jag är lite förälskad i den. Och med 50% aloe vera så kan den va det bästa som hänt dryckesvärlden på länge. Hurra hurra!!


Nailed it



This is mina nymålade små fingrar, fick ett nytt nagellack av mamma igår. I like!

I did it!

Skulle ni få chansen att gissa vad jag nu gjort skulle ni aldrig kunna komma på vad det är! 

Jag har faktist sökt in till flera olika utbildningar och kurser all over hela Sverige. 

När jag och Sofia gick morgonpromenad imorse så va hon schysst och påminde mig om att det är sista ansökningsdagen idag. Själv hade jag liksom tyvärr ingen aning. Men det gör inget för nu när hon tipsa om det så har jag skickat in min ansökan i tid den här gången. Mest för att det är kul att se vad/om jag kommer in på något. 

Tror ju på ödet, slumpen och karma ganska stort så vi får se vad det blir av det hela! 


Egentligen är jag ledig i två dagar nu men jag ska hoppa in för att jobba några timmar extra idag. Känns skönt att kunna jobba in lite av allt jag senaste tiden missat typ. 

Sen i kväll får jag besök av mamma och pappa som ville komma på fika. Det blir nice! Något annat som är nice är att kylan börjat komma och graderna sjunker, snart är vintern här!




Memories dont change to glue. Memories I can't live on you.

Hur kommer det sig att endel människor som man stöter på i livet gör så särskilt stora intryck medan andra bara passerar i ens periferi?

 I mitt liv har jag särskilt en människa som till och från snuddat vid min vardag lite extra mycket. Då blir det också extra svårt när man väljer att inte låta den personen få fortsätta ha en del i vardagslunken. 

Ibland kan det vara till fördel att inte ses för att kunna ha kvar de där speciella bandan som man har till somliga

Och hur kommer det sig att hur mycket tiden än tickar så finns känslorna alltid kvar för den personen som var först med att fånga min kärlek? Någon som jag idag inte ens känner eller vet vad han längre tänker. Någon som jag för länge sen kommit över och nu ser som en bekant främling. Varför tänker jag på han ibland när jag inte ens vet vem det är?

Jo för att jag är en tänkare. En grubblare som är expert på att flyga in i minnenas värld. Bygga upp tankar och drömmar baserade på fiktion. 

Egentligen är huvudpersonen inte den viktiga i sig utan minnena runt omkring allt. Minnena om hur jag fick hans msn-adress från en tjej i skolan, minst lika kär i honom som jag själv var. Minnena om när vi ett par år senare promenerade omkring på gatorna där vi vuxit upp. Minnen om hur jag följde med när han skulle köpa en begagnad gitarr från en blocketannons i en lägenhet i Berga.

Då när de här minnena skapades var jag en av alla tonåringar som inte hade en aning om livet, som inte visste att den bästa tiden som fanns var där och då. Det va väl inte någonting man kunnat tro när man stod där lutad mot ett elskåp vid Preem i väntan på att han skulle komma mötandes redo för en av alla promenader. När ipoden spelade 70-talsmusik och hjärtat va skört som glas. Inte visste jag att de skulle bli minnen för livet, de kalla höstkvällarna.

We are only what we feel

April 2013 Bern, Switzerland  



Bästa meningarna ur Imaginary Heroes



Traveling makes me feel free and happy.

THIS IS LONDON





















Jag älskar England. Jag älskar London. Jag älskar att resa med min fantastiska syster och min underbara mamma. Antalet gånger som jag gått på Oxford street är svåra att räkna på bara fingrarna snart. Jag hittar bättre i London än vad jag gör i grannstaden här hemma i Sverige. Och jag vill redan tillbaka. 

All that glitter ain't gold




Thoughts from late night oct 8

Citerar en del ur en låt som Regina Spector skrivit 
"Some days arent yours at all, they come and go as someone else's day, and they are colder than yours, they are harder than yours" Så är livet. Varje dag kan inte vara fylld av lycka och perfektion. Om så var fallet skulle det tappa sitt värde och uppskattningen till en galet bra dag skulle försvinna.

När jag har dagar som jag känner mig otroligt låg och känner hur ångesten står och knackar på dörren försöker jag tänka så logiskt som möjligt. 
Man får rida ut stormen, låta dagen passera och hoppas att man vaknar till en gladare dag där på. Alla dagar kan inte va best day of my life. 

Close up





Lite av vad jag köpt i London.

Utökar min Starbucks-samling med ytterligare en mugg.

Och mina djurkuddar fick två nya face.



-




X-mas is coming up, in a few months! Gettin' ready.





LONDON CALLING








Longing for winter

 

VEGETARISKA VÄRLDSDAGEN

 
Hedrar den vegetariska världsdagen 1 okt 2014 genom att tillaga en hel kyckling i ugnen.
Ett kaos för ögat men en fröjd för magen! Och det är självklart med glimten i ögat. För jag var vegetarian i typ två år och nu äter jag i största mån vegetariskt som en grund. Det har både med etiska själ, miljötänk och lathet att göra. För mig är det viktigt att det kött jag köper kommer från gårdar som låtit djuren leva ett värdigt, friskt liv. Det är alltid dyrare, tyvärr, men då köper jag heller det mer sälla. Djuret före kronorna, indeed!
 
På mitt jobb sitter jag ibland i kassan, varje gång jag scannar in köttprodukter av exempelvis märkena Danish Crown eller Naturkött mår jag lite illa. Det är kött från djur som behandlats utan värdighet,massproducerats som om det vore en grej, inte ett liv. Eller så handlar det om kött som transporterats över halva jordklotet.
Det är helt sjukt.
Ta med polarna och dra till en gård nära dig och köp ditt kött istället. 
 
Man behöver inte leva ett vegetariskt liv fullt ut, men jag tycker att man åtminstone kan försöka till viss del. Och att skylla på att det är krångligt och tar sån tid att laga veg är bara struntprat. För det är faktist av lathet som jag ibland inte äter kött. Det går helt enkelt lika bra att svänga ihop något köttfritt när orken tryter. 
Så tänk på det nästa gång du gör dit matval!
 

WHAT A MAN

http://m.youtube.com/watch?v=4ZaRxPsk_M0