Det ekar över hela staden.

Sitter och glömmer bort tiden. Om en timme ska jag ha förflyttat mig från soffan (och gjort mig iordning, och växlat pengar, och käkat lunch) till Scan. Men det hinner jag. Oftst är jag tidspessimist men ibland slår det slint och jag tror att all tid i världen är min. Samt att den står still. Well well...

Slängde ihop en morgonlista. Så om ni vill lyssna på lite göddig musik så varsogod. (fast det är ju ganska mainstreama låtar så ni har väl dom redan)

WEASE Vol. 1


Ikväll äre pizzatime på jobbet. Har klurat på vilken jag ska ha ända sedan igår.
Det lutar åt en barnpizza á la capricciosa med tonfisk ist. för skinka.
Eller en simpel kebabpizza. Den håller ju i alla lägen.

Wuuups nu blev det asbråttom......
Smell you later dudes!

#ynkligheten

Fortsätter röda tråden som i de senaste inläggen haft någonting med jobbet att göra:

Det är så galet jobbigt att jobba i den temperaturen som vi gör.

Först när jag ska till jobbet:

Hej +31 grader i bilen.

Sen kliver in som en svettpöl i omklädningsrummet:

Hej fleeceunderställ och +50 grader i kroppen.

Stämplar in och tar på hårnät:

tempen sjunker till ca +20.

Lämna matlåda i rastrummet:

+40 stillastående luft.

Börjar, går in i 'fabriken':

ca +18 tror jag det är där inne.

Hämta korv i kylen:

+8 grader.

Tillbaka in:

+18

Hämta korv i annan kyl:

+8 grader

(and so on)

Rast:

in i värmen / +40 grader

Sen ett pass ute:
~+10 grader.

Slutar:
ut i normal temperatur +30.

OBS!
Det är inte tänkt som ett klag och siffrorna är mest på känn från mitt håll.
Det jag tänkte få fram med detta förklarat för er är att min kropp som sedan tidigare känt är en smula mesig och svag pallar inte med de grova temperaturskillnaderna så nu har jag gått och blivit sjukt snuvig!!

(Eller så beror det på att det va midsommar i helgen och jag sprang runt utan skor hela natten..kanskee därför...kanske.)


#placeboeffekten / #hypokondrin

Idag skickades en tjej hem.
Hon hade spytt på morgonen.
Från att jag hörde det och en timme framåt
mådde jag, och de som stog vid samma maskin som mig,
ganska riktigt illa.  

Skins

Är sugen på Skinshäng
i en alldeles för trång soffa
i ett väldigt varmt vardagsrum som luktar lite unket av
svett, ostbågar, falcon bayersk
och tysk äcklig alkoläsk med smak av banan & bubbelgumm.

http://www.youtube.com/watch?v=pE7PwufSQUQ

Ett av de tidigare men asbra avsnittet.

I <3 fynd / psykologiskt tänkande

Idag gick jag till H&M med ett kvitto och två kort.
Ett klubbkort.
Och ett tillgodokort á 299 spänn.
Som jag förmodade gick det inte att trixa in tillgodokortspengarna i ett återtag utan att behöva släpa med hela garderoben och hans faster... Men bonusen fick jag reggad iallafall.

Hur som helst.
Efter att ha fått det fixat så tog jag en sväng om uppe på tjejavdelningen. (Jag är ju en tjej. Så det känns ju ganska logiskt.) Där fick jag se att dom rea'de ut byxorna som jag kollat på för ett tag sedan. FÖR FEMTIO YNKA SPÄNN!!!!!! Så jag köpte mig både ett par svarta och ett par turkosa/gröna/blå. Smart som jag va använde jag den här gången mitt tillgodokort. Så när jag gick ut från H&M var jag två par byxor rikare. (och tack vare att jag använde (varning för upprepande ord) mitt tillgodokort så kändes det som att jag fick dom gratis!!)

När jag sedan i stressens minut hann in en snabbrunda på First Aid för att kolla om linne jag tittade på igår faktist va fint och insåg att aah det är jävligt snyggt och jag måste köpa det, så fick jag höra att det va 30% off. Sweeeet!

Så man kan ju helt klart säga att jag fyndat idag. Alätt.


Upp som en sol. Ner som en pannkaka. - Fast tvärt om.

As you've read så var gårdagen mest ett stort bekymmer över hur synd det va om mig. Hallå skärpning Karin! Bara för att jag inte åkt på Peace & Love betyder det inte att livet tar slut. Seriöst. Ingenting att hänga läpp över för fasen!

I vanlig ordning har jag alltså pendlat från bitterfitta till överpositiv. Typ.
Trivs bra med en veckas kvällspass. Allt känns mindre seriöst då liksom. Har dessutom lyckats ratta in East FM i hörselskydden nu så kvällarna är som en fest i huvet på mig. Kroppsligt befinnande på Scan / Mentalt någon totalt annan stans.

Kan tycka att det är lite synd att jag inte har tid & tillgång till penna och papper alternativt en dator under vissa stunder på jobbet. När man står där hinner man ju tänka på allt som har och inte har med livet att göra liksom. Skulle jag ha möjlighet att skriva ner alla mina tankar och idéer skulle det bli en bok på bara någon vecka. Jag svär.

Idag kom jag tillexempel på att jag borde vara hittad på en annan planet. Frågan är bara hur man lyckats dölja det för mig i 20 år. Om jag hade varit adopterad borde jag väl kunnat klura ut det vid det här laget. (Hade jag varit från en annan planet borde jag väl i och försig ännu enklare kunnat lista ut att något inte är som det ska..) Bla bla bla, menar mest att jag känner mig lite utanför ramen om vad som är normalt. Normen liksom.

Ordbajs<3

mixat från 'Random album'


hängde lite på taket - gööörvarmt


War & Hate

Har blivit lite väl insnöad på att vara bitter över att jag inte åkt på Peace & Love kanske. Men det går inte att rå för. Så fort jag hör en bra låt så ba "ah men istället för att lyssna på den här i kass mottagning genom hörselskydden på jobbet skulle jag kunnat lyssna live".

Tydligen har bitterheten tagit över min utstrålning också, vilket jag blev upplyst om idag. Så här går jag, hemma i Linköping, och ser ut som ett ihopsjunket gammalt russin.

Well, kanske får göra som senaste gången när jag hade valt bort att åka på festival.
Den gången gällde det Way out west. Då lagade jag asmycket thaiwok som jag och micke delade på. Sen gick vi loss på bitterdrycken själv, nämligen rödvin. Det va inte en av de bättre kvällarna jag varit med om kan jag ju konstatera nu såhär i efterhand. Eller fram till glas nummer tre va det nog ganska trevlig..

Får väl glädjas åt att jag tjänar cash under tiden som folk ligger och spyr i någon gytjepöl någonstans flera aslånga mil här ifrån.

Här är iallafall en bild på mysmannen från Hultsfred 09 (tror jag).


.


Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt Hur jag skall få dig att förstå hur det känns Hur jag skall närma mig detta, våga berätta Släppa, få hjärtat å lätta Rädd att jag kanske hade läst dig fel Kan jag säga nu med säkerhet Att min första instinkt var korrekt Nu vill jag uttrycka det i klartext Du är helt klart unik och speciell Universum är vigt åt dig själv Djupaste platsen mörkaste delen Av min själ vill jag berätta det här Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder Vad som än händer. Jag hoppas att ditt vin blir till vatten Blixtar prickar dig Hälsa till satan Vi hörs Jag hoppas att olika olyckor händer Du vet vad jag känner Jag vet att du hör Jag hoppas Du får leva med dig resten av ditt liv

-


sista dagarna av ett liv i evigheten

We're like professional dreamers, can't you feel it?

fick idag årets andra lön. Min dator är graft handikappad. Stackarn. Funderar på att formatera om den. (Hur gör man det?) Känner att mitt humör är som vädret i det här landet. Ena stunden skiner solen och det går inte att föreställa sig något finare. Andra stunden öser det ner regn från ovan som om gud tycker att jorden behöver vattnas lite mer för varje dag som passerar. Imorgon är det midsommar. Vår stång är redan fixad. Kommer drunkna i all mat som kommer finnas tillgänglig. (Nu regnar det ute också.)

Last song on earth

Ligger i min säng. Sov från 15.00-19.00. Nu tittar jag på slutscenerna till Pearl Harbor. Börjar böla varenda gång.

Resten av ditt liv

Nu ska jag bada i sådär varmt vatten som gör att man blir dåsig, ni vet. Sen ska jag cykla till stan om ett tag. Femtiofemman får ta hand om mina tankar ikväll.

Spanien '11

Tänkte bara lätta upp den lite dystra stämningen på min blogg med att berätta något kul: Jag har nu kommit hem efter en finfin vecka i Spanien tillsammans med Kajsa. Det var sol större delen av veckan, riktigt skönt. Bada i pool & bada i hav är rent balsam för själen! Halv åtta hos mig och Ronda. Smugglers Inn & Ledgends. AC och basketspel. Thaimassage och röda hamburgare. Brända ben och bränd lukt från ugnen. Går att rabbla upp ännu fler saker men jag stannar där. Tack för en fin vecka!

Låtsas som att det regnar.

Försöker välja det mest ultimata. Komma ikapp mina egna tankar som ligger femtio mil före min förmåga att känna någonting alls. Toppar. Dalar. Det är sommar 2011 nu, och på ett märkligt sätt verkar den bli lik sommaren '09. Samtidigt väldigt annorlunda. Lite mer på halvfart. Det verkar som att luften sakta har gått ur mig med åren. Urvattnad. Insperationen och viljan. Men som sagt. Dalar. Trivs bättre på topparna, (även bokstavligt talat). Skulle ge mycket för en alptopp nu. Istället har jag ställt alarmet på 04.35. Men ibland måste man helt enkelt leva lite hårdare för att kunna uppskatta det fina man har i livet.

Starmile

Life is good. <3

Dreams, dreams of when we started things. Dreams of me and you, and it seems...någonting.... Memories.

Ibland när någonting i mitt liv är väldigt bra, verkligen maxat liksom, så inser jag samtidigt att något annat fortfarande finns kvar och gnager. Blev påmind av det idag. Vill äta tio kakor och ha kvar tusen, lite så. Och när det dessutom serveras fler kakor än tänkt så blir det svårt att veta var gränsen går för hur många jag klarar av att äta innan det blir totalt kaos och illamående.. (OBS - nu snackar jag i liknelser om det råkat undgå någon, visserligen gäller detta mig och förhållandet till riktiga kakor också, men det är inte i det vikten ligger den här gången.) (OBS2 - Antagligen tolkar alla detta fel, inget illa menat, men..ni kommer nog tänka fel)

Meet meat meet meat meet meat meet meat meet meat and so on va

Såg för mindre än en timme sedan styckade kroppsdelar. Djurkroppsdelar. Åkte hem och tryckte i mig skinka.. Hur fungerar moralen i kroppen tänker jag? Tönt säger ni.

Tips från coachen!

Top tre obehagliga/fruktansvärt smärtsamma saker att spy, just nu: 1. Äggröra 2. Smörgås med frön 3. Risgrynsgröt. Högst på listan när det gäller kärlek från magen är det nu laktosfri jordgubbsfil med socker.

27 timmen sängliggande

Mm har mått illa lite smått i några dagar. Igår förmiddag utbröt magsjukan of doom. Började lipa av svaghet på jobbet. Åkte hem. Däckade i sängen. Och sedan dess har jag förblivit här. (Bortsätt från när jag sprungit fram och tillbaka och spytt såklart, fräsch brud...) Jag hatar att spy! Sämsta sättet att träna magmusklerna på! Nu ligger jag (på min förövrigt lediga dag) och är sjuk alltså, funderar på vilken film jag ska palla se så jag slipper tänka på hur galet ont det gör i kroppen när man legat ner i över ett dygn. Väntar på äggröra och resorb. Får se om de kan bonda med magsäcken. I hope so. Damn jag ville ju va frisk imorron, iaf imorronkväll! Enligt sjukvårdsupplysningen brukar det sitta i 1-3 dagar, om vi snackar matförgiftning.. Hoppas de har rätt. Bla bla, inte direkt något världsproblem jag har, men jobbigt när det händer ändå.