Några av alla underbara presenter jag fått







2 5 Å R

Igår va det min födelsedag. Och vilken dag det var. Jag vaknade upp till den klassiska födelsedagssången och med en frukostbricka och tända ljus. När jag nyvaket satt mig upp i sängen och blinkat till några gånger med ögonen såg jag dessutom världens berg med presenter!

Så fantastiskt!
Kan knappt beskriva hur lycklig och rörd jag kände mig över allt fint som Axel hade fixat. Smarriga plättar med bär, kaffe med skummad mjölk, en ny fin bricka och alla andra fina presenter. Lovely!

Efter den fina morgonen va tanken att jag skulle träffa min skolgrupp vid 12. Men precis efter att jag va klar i badrummet, redo för att åka till skolan fick jag som en våg av magsjukekänsla över mig. Sådär som när det känns som att magsäcken vänder sig ut och in, och det är tre sekunder från att man ska spy. Jag började kallsvettas och hyperventilera. Så istället för grupparbete parkerade jag mig i sängen ett par timmar till. Det blev ingen magsjuka (ta i trä) men jag kände mig lite halvkonstig resten av dagen.

Men som tur var blev det lite bättre till kvällen för då va det dags för middag. Axel hade bokat bord på De Klomp som snart går att kalla vårat standardställe. Det är så mysigt och gott där. Tycker ofta det känns som att man är utomlands när jag är där.


Idag har jag varit 25 år i ett dygnt lite drygt.
Sitter hemma hos mina föräldrar och dricker kaffe och har pluggat lite, ska försöka få lite till gjort om en stund. Men just nu snurrar det i huvet sådär obehagligt som det kan göra. Känns som jag börjar bli galen, med alla dessa krämpor och känslohinder hela tiden. Men det är väl bara att låta det komma. Så det är när man är känsloskör som jag självdiagnosterat mig som...