Heartache

Ofc.

'för pigg för att sova men trött på detta mönster'

(fast att vi byter ut rubrukordet sova mot tusen andra saker)

önskar att jag befann mig ett par hundra mil bort.
och förstår inte varför det ska va bra att ha ett bra tålamod.
varför kan man inte bara få leva som man vill just för stunden istället för att behöva vänta in ett lämpligt tillfälle att leva ut allt man bara orkar känner och har?!
hatar hur allting styrs av pengar. borde läsa igenom boken jag lånade på bibblan här om dagen. den ska visst handla om en man som lever ett helt år utan någon form av pengaförbrukning.

annars om man inte vill läsa går det ju alltid att titta på Into the wild eller The beach för att åter bli inspererad och inse hur ett rikitgt liv ska levas.

dags att sova för att imorgon orka jobba..för att sen träna sen sova sen jobba sen träna sen sova sen jobba sen sova sen jobba sen sova sen träna sen sova sen jobba sen sova sen jobba sen sova sen träna sen jobba sen träna sen sova sen jobba etc etc ni fattar

Jag älskar hösten!

Det har blivit september. Det är höst. För några dagar sedan var den första höstdagen i år. Och det var nästan så att det gick att ta på årstidsskiftet. (Inte för att sommaren var speciell iår, sjukt mild.)

Igår inläddes september månad med underbara Lars Winnerbäck, live i Vidingsjö Motionscenter. Hur fantastiskt låter inte det? Lovely!
Idag har jag plockat svamp tillsammans med Sofia Pontus och Johanna i en skog i Ljungsbro. Vi gick i flera timmar och till en början kändes det ganska uppgivet men efter fikapaus med kaffe och kex vände oturen till tur och det slutade med varsina påsar fulla med trattkantareller. Sweet!