Fredag

Humöret stiger i takt med att tiden går mot helg! Inte fullt lika nervös längre och börjar även piggna till efter min i stort sett sömnlösa natt. Om 35 minuter kör vi. Haha detta kan bli lite hur som helst känner jag, men peppad är jag till max. Blir vad man gör det till och jag tror med stor säkerhet att Kajsa och jag kan få till dagen väldigt bra! När vi är färdiga ska jag ner till stationen och hämta ut biljetter till Lund! Yay! Åker dit imorgon. Kommer bli lovely! Och ikväll är det time to fira Kajsa med en utgång på charken. Hoppas på en good kväll!

Drömt men inte sovit

Att inte få somna när jag verkligen behöver det gör mig fruktansvärt stressad. Speciellt om jag som igår va medveten om att jag har ett flertal saker att få gjort på morgonen. Shit. Låg nog vaken i flera timmar, sen hamnade jag i det där läget när verklighetsuppfattningen förvrängs och man tappar uppfattningen om det uppenbara, självklara och allvarliga. Ligger och får panik över någonting som inte ens existerar och blir stressad över någonting som det egentligen finns gott om tid till. Nu är det två timmar och 45 minuter kvar tills jag ska befinna mig på Storgatan 78. Är på ett barnsligt sätt lite nervös fortfarande, trots att jag vet att det kommer bli sjukt kul. Är nog bäst jag sätter fart med att fortsätta panika över vad jag ska ta med mig och ha på mig. "Allt jag äger är svart" har jag konstaterat. Känns ju färgglatt.. Haha något nice ska jag väl kunna hitta..

likgiltigheten & den taskiga magkänslan


Red.


Glassdax

Nu har jag halvlegat ner i min favoritsoffa sedan frukost. Klockan är efter lunch och jag har spenderat min tid genom att titta på Greys anatomy, Cougar town, 4 stjänors middag, Efter tio och nu rullar en Bondfilm på 4+. Inte awesome men inte helt illa heller. Tänkte få min sega tid att gå med hjälp av lite glassätande. Bra för halsen indeed. Vill att det ska bil kväll så den här dagen blir rolig och mer händelserik än mitt soffsittsittande.

S U K

Känner mig lite småsuuuk. Ont i högra delen av halsen. Buhu. What to do?? Äta en citron och vitlök. Kanske skaffa kan jang och bädda ner mig i sängen. Vill ju vara pigg ikväll så jag kan fira Kajsa på hennes tjugoårsdag! Och imorgon med! Och va frisk lördag-söndag så jag kan åka till lund. Och frisk på måndag så Kajsa och jag kan gå på vår inbokade gyminstruktion etc etc. Någon med cleana hälsotips välkomnas oerhört gärna att dela med sig av dom till mig! Thanks bro.

Fet idé indeed

Ni vet när man borstat tänderna, tvättat sig och är redo för sängen och känner ahhhhh va skönt att sova, men så går det inte! Luften är instängd, ditt lakan har kasat åt sidan och är nära att bilda ett berg av tyg, täcket är för varmt och för kallt samtidigt pga att det ligger som en ojämn korv i mitten av påslakanet etc etc etc.

Det är sådanna kvällar som kan hålla mig uppe i hundra år, sådanna kvällar som stjäl min skönhetssömn ifrån mig och istället låter mig ligga klarvaken och grubbla och tänka och nojja över things.

Som tur var skippade jag grubblandet och nojjandet igårkväll, låg istället och tänkte ut ett motiv att måla. Men det jobbiga är att när jag tänker bilder tänker jag ganska ofta bilderna spegelvänt i huvet?! Varför då?! Förstår inte, då blir det ju spegelvänt om man kladdar ner det irl...Ska se om jag får tummen ur så jag kan prova att få den från my mind till pappret. Skulle kunna bli asfett, om jag va grym på att måla. Kanske kan beskriva den för ngn som har skills, som ett beställningsjobb typ. He he he.

That's a really fishy fish!

Att avstå från att strecha efter att ha gymmat, gått en powerwalk, kört 70% av ett medelpass och sedan gymmat lite till, det va en ganska ovis idé. Och benutsträcken i duschen à två sekunder höll inte riktigt heller. Haha. Får bli bättring idag!

"Dream like you would live forever. Live like you would die today" Citerat Yngves


Lugn tvstund

lite lugn: "Ae, nu börjar det där Sveriges Historia snacka om tråkigt, byta lite kanal va?" samtidigt, uppflygande 1 meter upp i luften: " VA?! Äre!!! Det är ju det jag suttit och väntat på hela kvällen!!!!!!! Det måste vi se! Kommer inget annat på frågan!" Hahah jahopp, då blev det back to the 1500-talet..typ. Intressant (fast utan ironi, är ju ganska intressant om man tänker.)

-

Du kan gråta mitt på gatan. Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort. Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor. Nej, jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Shuffle

Utan internet, än en gång. Någonting är fel på trådlös-knappen. Men det är ganska skönt att begränsas ibland. Får saker gjorda och slipper känna stress. Ganska skönt att inte ha järnkoll på vad alla 84827 andra människor ska göra på sin lördagskväll. Inte för att jag inte bryr mig om dom, mer för att slippa stressen och frustrationen över vad jag själv då ska göra. Slippa jämföra andras kväll med min egen. Dessutom vet jag redan hur min kväll kommer bli, kan åtminstone föreställa mig. Och förhoppningsvis får jag tummen ur ikväll och tar fram oljefärgerna som ligger i ett träskåp. Är sugen på att pröva min idé om kladd och alptoppar. Vet med mig sedan tidigare att det antagligen kommer bli fail och mitt humör kommer rasa i backen pga att bilden på duken inte alls kommer bli som den i huvudet. Ska börja med att tända grillen 18.30, sen får vi se hur det blir med oljekladdet.

Duka på näsan?

Allvarligt talat, varför kallas tygstycket, som främst de äldre generatinerna now days använder, för näsduk?! Det är ju inte direkt så att man drar upp den och börjar duka för picknick. Blev lite fundersam över detta för en stund sedan när jag var i tvättstugan och vek tvätten. Varför ordet näsduk? Näsa+duk. Visst, att 'näs' ingår som en del i ordet är förståeligt, den är ju till för att snyta snoken med. Men duk. Vid den delen av ordet försvinner min förståelse. Kanske blev det för långt att säga 'nästygstycke' när man var täppt i näsan så det föll sig mer naturligt att säga näsduk. Liksom "Vart där mitt däddygsdycke dågon sdans?!" innan man hinner säga det har väl snoret hunnit ända ner i halsen igen. Mm fresch!

Fredag

Drömde fint och vaknade med en skön energi. Chillmorgon framför Efter Tio,mitt favorit pensionersmorgonprogram. Överväger päronpaj, den innehåller ju faktist frukt aight! I eftermiddag kommert Sofia hit. Ska bli nice, förhoppningsvis kommer vi komma något steg framåt i planeringen om St Anton, feels good. Gillar att det närmar sig mer och mer för varje dag jag vaknar. Snart är vi där! Sweet. Igår var jag vuxen och gjorde ett vuxet ärende på försäkringsbyrån, fixa en tilläggsförsäkring som verkade awesome. Etc etc etc, denna dag kan inte bli annat en skön, sol & fredag liksom. Smell you later!

S J U

Inser att det är sju år sedan och jag kan fortfarande konstatera att jag står fast vid mina känslor som jag lika så hade då. Tretton år gammal.

Torsdag

Har varit med Julia och Kajsa på Babettes idag. Det va kak-/bakverk-/sconesbuffé och jag kan säga att jag gick lös på den ordentligt. Sådär att jag liksom inte kunde behärska mig riktigt. Samtidigt som jag kände mättnaden stå mig upp i halsen tjatade hjärnan vidare om att smaska i mig ännu mer. Usch. Kompenserade en bråkdel av intaget med att gå på ett medelpass och gymma efteråt. Har ändå en smula dåligt samvete. Hädan efter blir det frukt. Frukterian + kött är ok också. Well well, va kul att vi träffade Julia igen! Var sjukt länge sedan vi sågs men det är så skönt när det känns som att det bara va några dagar sedan man möttes när man väl ses, ni vet. Nu ska jag sova. Imorgonkväll vill jag äta hämtmat från thai coconut, hyra film och mysa i mjukiskläder på kvällen. Kommer antagligen inte bli så.

Update tema mat.

Mätt. Kom på ultimata: tortelini/tortillini/pastafyllda grejerna är ju lika ätbara kalla som varma!! Smart. Oj så mätt och nöjd. Tackar mig själv för att jag dessutom ställt en vattenflaska alldeles i närheten av min arms räckhåll! Vad mer kan man begära en onsdagskväll nu liksom? Nada! Sweet dreams people, imorgon ska jag gå på yoga för att finna lugnet och friden. (lol hahah, nä men man blir ju smidig i kroppen då vet ni va, så kan ju va bra då va, så att säga va. Säger så va.) Nää men allvarligt alltså vad håller jag på med?! Time to sleep.

Vill.ha.mat!

Känner att tortilinin (va heter det?! Pastasaken anyway) skulle sitta så grymt bra i magen nu. Men det här med att ta sig från sängen till kylen känns som ett mission inpossibel tjosan just nu. Plus att man ska miccra och greja. No no, då väcker jag säkert hela kvarteret med slamrande tallrikar och pipande miccroljud. Meeeeeen va gott! Får överväga saken en stund till. Annars såhär lite spontant skulle jag kunna tänka mig att få en inbakad calzzzone hemkörd, eller en veg lasagne, eller en sallad, eller en grillad rostasbit med potatisgratäng, eller pasta carbonara, eller köttbullar med lingonsylt och hela körer, eller pasta med squorssås, eller en matig baguette, eller korv med bröd, eller wok, eller asiatisk buffé, eller hemlagad biff, eller en hamburgare från Söderköping, eller vegvårrullar, eller nudlar, eller röda linser med keso och avokado, eller en ostsmörgås, eller plankstek, eller rotfrukter i ugnen, eller torsk i äggsås, eller lax i ugnen, eller bakad potatis med skagenröra, eller chiabatta med skagenröra eller pasta med tonfisksås, eller tacos, eller tortillias, eller scones, eller tomatsoppa, eller purjolöksoppa, eller winerschnittsel, eller vitlöksbröd, eller quornfilé med sås och tagatelli, eller currygryta, eller pannkakor, eller rösti, eller kycklinggryta med soltorkade tomater, eller köttfärspaj, eller lökpaj, eller ostpaj, eller kycklingpaj, eller grönsakspaj, eller pilgrimsmusslor, eller sparrissoppa, eller kebab, eller fläskfilé i ädelostsås, eller pannerade morötter, eller kokta rödbetor, eller hummus med keso, eller tofu med jordnötssås. I all enkelhet liksom. Nom nom. Näää men om man skulle fixa lite käk kanske..

K Ä R L E K E N T I L L N A T U R E N





På grund av den globala uppvärmningen smälter, som säkert de flesta redan vet, glaciärisen bort. För varje år som går smälter sjukt gamla islager bort.  Lite i taget, men under längre pågående period blir det påtagligt.

Detta är äckligt tragiskt.

När jag stog där på 3029 meters höjd och blickade ut över glaciären som jag tänkte åka snowboard på fick jag ont i mitt hjärta. Det ni ser på bilden under är typ allt jag såg. Visserligen är det mellan två säsonger nu, sommar/vinter och just i senare delen av september (nu) är säsongen för att åka som allra sämst.

(Det värsta är att vi alla bidrar till uppvärmningen, mer eller mindre, hela tiden. Som att jag åkte flygplan för att komma till paradisplatsen på jorden, snacka om dubbelmoral. Flygplan som spyr ur sig dåligheter..)

 

The fake version of something real, just like love you see.




W-key

För en av få gångers skull har Wikipedia gett mig fakta som får mig att andas ut. Som den hypokondriker jag är fastnar jag ofta och lätt på wikiP, läster om sjukdom efter sjukdom efter sjukdom. Delvis för att det är intressant, önskar verkligen att jag var tuffare inombords när det gäller sjuka människor så att jag skulle kunna utbilda mig till ambulansförare, men tror inte jag skulle klara av det rent psykiskt. Men vill man någonting tillräckligt mycket kan man lära sig att hantera sina svagheter och vända det till något bra. Åter till varför jag alltid fastnar på wikipedia, I dunno?! Är det för att övertygamig själv om att jag faktist inte är drabbad av alla störda grejer jag läser om eller är det för att räkna hur många av punkterna över symptomen som stämmer in på mig? Guess att det är som med horoskop när det gäller symptomen - vill man tro på det som står kan man alltid få det att passa in på något sätt.. Dock passade över hälften av alla symptomen över det senaste jag läste, utan att jag vinklade det för mig själv, så jag hoppas med tur i oturen på att det istället är detta. ( obs - spekulera inte kring vad jag snackar om för det hela låter antagligen mer som nått superallvarligt dödshotande knas, detär snarare mer att jag gör en liten våg till en storm. Oj så målande och poetiskt uttryckt)

& stressen of doom

Den typen av stress som ökar autmatiskt. Att vara medveten om stressen gör mig stressad till och med. Och vad är det för ord egentligen? Stress. Sämst passar bättre som ett lite mer beskrivande ord liksom.

Honey Im home!

Efter en vecka i Zell am See där dagstemperaturen låg på ca +25 & sol kan jag säga att det kändes lite kallt att komma hem. Hej hösten liksom. Men det är nice, ska bli skönt att äntligen kunna träna igen, är ju inte ens lite förkyld längre. Peace out folks!

flyger iväg.

Om ett dygn är jag i ett annat land.

"We...I and I"

skoskav & saltvatten

Det man inte vet lider man inte av.
& det ligger ju mycket i den meningen. Både på gott och ont. Ju mindre man vet desto mindre finns det att oroa sig över. Det är väl därför man oftast fruktar vissa frågor extra mycket, för att man tror sig veta svaren redan. Jag vill inte veta. Så jag blundar och kopplar bort tankar som för mig till det. Tar långa benet före och försöker ta mig där ifrån. Men det är inte så lätt att komma någonstans när jag själv påminner mig, ödet påminner mig, telefonen påminner mig, platser påminner mig, låtar påminner mig, mat påminner mig, doften påminner mig, sommaren påminner mig, människor påminner mig, hon påminner mig,
om dig.


ditt skimmer försvann för länge sedan.

Pallar
inte
insikten
& vetskapen.





Ibland har jag en förmåga att gräva ner mig för djupt i saker.
Tänker tillbaka och tänker om.
Skulle vara fett om jag kunde fått gå brevid Karin 15 år, hålla för munnen på Karin 15 år när den öppnades för att säga det som inte skulle sagts. Kanske hade kunnat fixa den (då kommande) framtiden som är passerad nu. Kanske kunde sluppit skriva ner 23423412 saker i en lila anteckningsbok (som jag fortfarande använder).


dreams dreams

Jay Z – Otis 
-för att den är bra.



-för att jag längtar och kan snart inte vänta längre.

Peppar Zell am see nästa vecka! Hoppas på att det blir nått åk då iallafall

I need some painkillers, money and love.

Gjorde ett ganska dåligt val idag.
Proteinpulvret innehåller laktos.
Efter att jag druckit en shake insåg jag att jag glömt ta laktostabletten.

Vet inte om det beror på det, men jag har sjukt ont i min mage.
Fick en klump i magen för en stund sedan också. Bara för att göra det hela värre liksom.
Men blev förvånansvärt glad samtidigt. Och lite osäker.

Har satt mig i stadsbiblioteket, mest för att det låter bra och för att jag kan inbilla mig att någonting görs av sig själv. Inser att så är inte fallet. Men har gott samvete ändå. Har ändå förvånat mig med att översätta mer än vad jag räknat med. Helt okej för att vara en start.

Har skoskav, borde tagit strumpor.

Inatt drömde jag att Jason Diakité & jag var tillsammans.
Det kändes fett! Vi skulle nog bli ett awesome par. Kanske borde skriva ett kärleksbrev till han.






Pillerill

Varför ska det va så beroendeframkallande roligt att pilla upp sårskorpor?!
(Ja jag vet, det är kanske inget man ska tala högt om.)

Är det bara jag eller är det bland det svåraste som finns att låta bli att pilla om man
slagit sig eller..har ett mystiskt sår i ansiktet..??




Nu ska jag laga mat.
Funderar på att äta något annat än överkokt broccolie idag.
Kanske pasta & pesto. Det är ju smarrigt! Sen ska jag gå in till stan (hehe aa jag kommer ta bussen.)
Möta upp med Unni som slutade jobbet nu. Är galet sugen på en Mac Book Air.
Så tänkte kolla om den är något att ha.


Heheh va kul bilden va kom jag på nu. Ser ut som jag posar med ett tomt glas och försöker va frän.
Men det är faktist så att jag slurkar sista slurken kaffe!
Later dudes!

produkt to the iv & söta bilder..typ




4 först: galet fokuserad nålplockning.
2 sista: webbcam är så gölligt.



Till skillnad från igår är jag ganska prodiktiv idag. Eller har varit det hittills iallafall.
Har hunnit lämna tillbaka filmen Kajsa och jag kollade på igår. Blue Crush 2, att rekomendera! Sjukt nice surffilm, dock lite väl förutsägbar vilket många amerikanska filmer har en tendens att vara. Men ändå, sjukt snyggt filmad vissa delar, etc etc etc.

Så aa den har jag lämnat tillbaka, och i samma veva passade jag på att lämna ett kuvert på ICA. Sen när jag kom hem gick jag ner till lägenheten (här känner jag att motionen/träningen kom in lagom mycket också så då är den fixad för idag) och hämtade stafflit, målarböckerna och de andra grejerna. Kände att jag hade en arm över så att bära hem symaskinen va ju en strålande idé. Eller?

Halvvägs upp för den långa backen blev jag ompromenerad av ett äldre par
(som jag gått om några minuter tidigare).
"Är det jobbigt va?"
"JA DET ÄR KLART DET ÄR LIIITE SMÅJOBBIGT ATT BÄRA PÅ EN SYMASKIN OCH EN FULLPROPPAD IKEAPÅSE!?!?!"
(tänkte jag) Istället svarade jag med gullig prata-med-äldre-röst "Hehe ja det är lite tungt det här" Fast hon va ju söt, ville nog bara vara lite vänlig liksom..

Well när jag hade lyckats kånka hem grejerna hit så kände jag mig en uns svettig och bröt produktiviteten, med dagens andra kopp kaffe. Oh så nice! På diskbänken stog det lite fler (ganska många) glas sen tidigare te/kaffedrickande så valde att plocka ur/i diskmaskinen och diska resten för hand. Said and done..typ.

Ah efter det har jag ägnat senaste timmen åt att sortera knappnålar/vanliga synålar som låg i en påse. Det va ganska jättemånga nålar vill jag lova! Stack mig ett x antal gånger så nu ser jag ut som en prickigkorv på högerhanden.

Och nu tänker ni kanske "Ja men gud va duktig du ska framstå som då!!" Nää det är inte så jag tänker och inte därför jag skriver vad jag har gjort. Det är mer för min egen skull så att jag om några dagar faktist kan minnas att jag gjorde något denna dag. Aaaight. 


100 sätt att rädda världen...// Johan Tell

Ofta har jag tankar och viljor som jag själv inte kan sätta ord på.
Då är det tur att det finns andra människor här i världen som har bra ordhuvuden..typ. Tänkte iallafall ta upp några punkter som står i boken 100 sätt att rädda världen... så att ni som inte har boken också kan ta del av vad Johan Tell (skulle ju va mer lämpligt om hans efternamn var Tellus!!) har för tankar och idéer.
Så håll i er,
(OBS! nu är det alltså Johan Tells ord, inte mina egna, så att inte jag kan dömmas för kopiering av något slag..eller nått annat läskigt);




#1.
Ring din politiker.
Du kan aldrig själv rädda världen. En politiker kan å andra sidan inte rädda världen utan dig. Det behövs ett brett folkligt stöd för att driva en miljövänlig politik, vilken kan handla om att införa begränsade regler och förbud, men även om att använda ekonomiska medel, som handel med utsläppsrätter.

Det är här du och ditt telefonsamtal kommer in - mejla går också bra och har politikern en egen hemsida kan du ställa dina frågor där, vilket gör att de syns av många fler. Eller varför inte ett hederligt brev? Ett brev med din fråga eller ditt krav har den stora fördelen att det diarieförs och därefter blir en offentlig handling.

Hyser du åsikten att miljön bara kan räddas av stora, övergripande internationella politiska beslut är det likväl inte fel att börja med att kontakta din kommunalpolitiker.
Dels för att denne kommer att se till att viktiga frågor sipprar uppåt i den politiska hierarkin, dels för att alla bra kommunalpolitiker till slut hamnar i riksdagen. Och där ifrån är steget inte långt till EU-parlamentet eller FN.s generalförsamling.

#2.
Köp kvalitet.
Shoppa få men bra saker som håller länge. Det är ett stort resursslöseri med allt som köps, och så gott som omedelbart det går sönder, för att därefter kasseras.

Ett par bra skor ska hålla i tio år, en bil i tjufo, en fåtölj i två - generationer alltså.

Köp inget som inte ser ut att hålla längre. Köp inget du riskerar att tröttna på. Släng bara uttjänta saker. Var beredd att betalla mer, men också på att betalla mycket, mycket mera sällan.


#3.
Köp inga piratkopior.
Då minskar du risken för att få en miljöfarlig produkt, tillverkad på ett miljövidrigt sätt av barn.

Märkesvaror i sig är inget att eftersträva, men stora, globala företag är måna om sitt rykte, har ögonen på sig och vill inte bli stämplade som miljöbovar.

Av kända företag kan man kräva etiska koder, minimilöner, hyfsat miljövänlig produktion och rimliga arbetsförhållanden.

Av pirater kan man inte kräva något.

OBS! mina egna ord igen:
Well well, det är ju 97 punkter kvar till 100. Men jag stannar här. Känner redan att jag inte riktigt lever som jag lär om jag säger att jag också står bakom allt detta. Självklart är det asbra punkter. Men man kan ju inte följa allting slaviskt. Men jag kan tänka mig att Tells tanke med denna bok är att man ska få en tankeställare och kanske tänka till en extra gång innan man utför vissa handlingar (även bokstavligt talat.)

Har ni inte läst boken så är den absolut någonting jag tipsar om för att få lite insperation till miljötänk. Men som sagt det är oftast lättare att sitta och tycka till om saker än att man i själva verket faktist gör som man tycker och tänker. Wööh här vart det ordbajs märkte jag nu. Ni fattar väl hur jag tänker kanske...
Boken i pocketformat ser iallafall ut såhär:


kaffe & tv-spelstisdag

Gjorde tre koppar kaffe, extra starkt.
Ett glas rymmer ju två koppar liksom, undrar vad det är för minikoppar den bryggaren egentligen är anpassad till? Anyhow, när jag jobbade på scan återupptog jag mitt kaffedrickande. Då till en nivå högre än tidigare. Seriöst, vet inte hur många liter kaffe jag baljade i mig under min anställning där. Tänkte ju inte på att man får ett vackert sug efter kaffe ju mer man dricker. Smart drag mister christer. Så nu när jag druckit dagens första kopp kan jag säga att ett rejält välbehag sprider sig inuti mig.

Och nu börjar tv-spelstisdag på 103.2! (Ja, radiokanalen east fm.)
Känns ju ganska nice att ha rullandes i bakgrunden.

Sitter för tillfället här i min mjuka sköna säng och funderar på vad och i vilken ordning jag ska göra saker idag. Borde röra på mig, så jag borde väl gå in och hämta min cykel som står någonstans inne i stan. Då kan man stryka motionen från dagens lista liksom.

Tänkte gå förbi lägenheten och hämta hit målarväskorna med tusen penslar, sortera dem lite och fräscha till i väskorna. Ta hem taveldukarna och stafflit. Komma igång med att vara lite kreativ. Eller göra ett försök till det. Va nog trehundrafemtionio år sedan jag målade någonting. Minnet påminner om E.T-tavlan jag gjorde, och det var väl nån gång i högstadiet. Åttan tror jag. Den ligger och skräpar under tvbänken nu, ser den här ifrån sängen. Så..det var ju ganska länge sedan jag la ner min sjärl i sånt. Känner att jag behöver skaffa mig en hobby. Någonting att vara gud på, som jag kan identifiera mig med.

Är sugen på att försöka förstå mig på de ryska språkböckerna som ligger i lådan under sängen också. Känns ju ganska fett att kunna slänga ur sig några ryska meningar bara sådär på rak arm. Ellerhur! Aa precis. Säger så.

Mm, lite så. Ska återgå till tv-spelstisdagslyssnandet nu en stund innan jag tar mig från sängen.
Fred & Kärlek




aktiv på ett inaktivt sätt. sånt som ska gå lätt, kännas fett, liksom krånglar och det går snett.

det finns så mycket saker som jag borde hinna med att göra och klara av att förstå.

hängde tvätten nyss. tur det.
har inte tvättat på flera veckor så tvättkorgen svämade ju över när jag skulle bära den ner för trappan.
fixat med disken och lagat lunch, dammat av LPspelaren och kastat sopor har i och försig också blivit gjort sedan jag klev ur sängen. men ändå, det är en sådan där dag när jag känner mig latast i världen ni vet.

hade ju planerat att träna men som i vanlig ordning svek kroppen och imunförsvaret.
det är som ett tråkigt skämt varje gång jag får tummen ur och går till F&S för att skaffa träningskort.
hinner träna sådär aktivt i en vecka ungefär, sen ska det alltid vara något som kommer emellan.
typ feber eller en rejäl förkylning. sämst.
får väl prova att träna bort det. ska ju tydligen va bästa sättet enligt vissa.

 


du hade tid.

min tidsuppfattning idag har varit totalt borta.
kollen på vad för dag det är har också börjat krångla lite.
men liksom, det spelar väl ingen roll om dagen heter tisdag eller lördag?
det intressanta ligger väl i hur man väljer att fylla ut dagen?
lite så tänker jag.

~

fick ett visitkort i fredags.
en kille som visade sig vara galet grym på konst.



några kg färg & pendlande tankar


4 sep

Igår: sent i säng.
Idag: upp tidigt.
Hörs ju direkt att det klingar falskt om den kombinationen.

Det har ändå varit en bra söndag för mig.
En fin eftermiddag hos födelsedags-David. Bjöds på tårtfika och asgod kvällsmat.


Två timmars sömn & white trash looken

Om jag var franskt helt ok fräsh med basker igårkväll kan jag säga att det är raka motsattsen till idag. Har ett myggbett på min högra kind, i höjd med munnen som känns totalt. Långkallingarna slank på när jag för en stund sedan kom hem, dom och min oranget fulsnygga volcomtshirt som jag har en hatkärlek till. Skön men ej så fin är väl en simpel förklarig.
       Föreställ er den klädseln samt låga slitna (men ack så sköna) vans, en slarvigt uppsatt knut på huvet och vinröd (töntfejk)bombarjacka modellen större så har ni min härliga whitetrashlook framför näthinnan.Men det är ändå ganska chill. Typiskt skön bakisklädsel känner jag.

Något som där emot inte är så skönt är träningsvärken i vader, lår och bröstmusklerna.. Men hellre känner jag att jag faktist har en kropp som används än en degklump..typ haha äsch. Har iallafall som ett litet mål nu att bygga upp kroppen så den är redo lagom tills det är dags om två månader, när den kommer sättas i hårdlir på brädan. //

//Har nu förflyttat mig till passagerarsätet i en bil. Time for skärgårdsluft. Kan mina lungor behöva. Havsluft och båtupptagning är på g. Frågan lyder: hur ska jag fixa att köra båtvagnen runt en halvö? Det återstår att se om dryga timmen och jag lämnar det nog öppet åt ödet.