Freitag hela tagen



Frågan är om jag pallar att pallra mig iväg till IKEA eller om jag ska åka till katten Tarzan och käka lax. Kanske blir båda. 

Disken får vänta..

S U M M E R . V I B E S . F E E L I N G S


























(For your information är alla bilder dirr från mitt mobilalbum så you better not try to fakemake them yours!)

Tappar koll på vilken dag det är. Måndag?

Vi är inne i juli och det har bjudits på flera dagar av sol och hetta. Sommarprat i P1 har gått varmt ur högtalarna och brännan är påbättrad. Det känns i huden att jag låg på balkongen i timmar igår. Solkräm 30 for kids har nog hjälpt mig lite ändå. Är inte kräfta den här gången! 

Senaste veckorna har det varit många somriga things som gjorts! Dagar ute i naturen. Axels landställe, min familjs landställe, korvgrillningskväll, årets första dopp på Linneas landställe. Solande på innergården med Sofia och Ogge, beachparty på Yngves, jordgubbsätande and so on. 

Jag är mer avslappnad än någonsin. Lycklig och känner mig äntligen frisk! Jag har dessutom börjat dra till gymmet lite oftare igen! Känns fantastiskt. Träna med Axel är dessutom great och good fun, han är min VIP PT, Lyx!


Veckan som är närmast framför mig nu bjuder på mycket! Imorgon ska jag vara med Kajsa, onsdag träffa Sidra och på torsdag bär det av till Stockholm!