Londontime

Bäst att packa väskan för om några timmar drar vi till Stockholm.
Sover där och plockar upp Anna sedan bär det av till London. Awesome!

- För att varje dag räknas.



de senaste två veckorna;


Jag åkte med Sofia till Stockholm för att hälsa på Anna & Peter, och för att spendera en heldag tillsammans med Sara & Jakob.


En dag gick jag i 80-talsträningskläder och umgicks med Calle, såg på Kalle & chokladfabriken och åt glass.


Det va ko-utsläpp som jag mamma & pappa var och tittade på. Det var vi och 13423 småbarnsfamiljer. Dessutom var jag på 25-årskalas hemma hos Sofia där hennes bror, Pontus fyllde år. Hämtade även ut mitt postpaket från St Anton, (råkade ju skriva Sofias adress istället för min egen på det..) Där i ligger (fortfarande ouppackat) mina Ride-bindningar till Burtonbrädan som jag fick gratis.


Valborg firade jag i Lund tillsammans med Stella och diverse andra sköna människor! Superkul att träffa Stella igen efter så lång tid. Hängde i Stadsparken, drack öl i solen, åt falafel, träffade Calle igen, riktigt skoj! Etc, etc, etc.


När jag kom hem från Lund efter ett antal timmar på tåget gick jag raka vägen hem till Linnea som bjöd på kaffe på sin mysiga balkong.


En dag åt jag visst apelsin. Det va gott.



Jag följde med mamma till ett av mina favoritställen en dag. Tänkte hjälpa till i trädgården men som vanligt slutade det med en fotosession. Och trots att jag är 21 år nu tycker jag att det är minst lika spännande som när jag va 7 år gammal, att gå runt i alla rum.


Jag köpte ett 3-månaders träningskort på F&S men har istället börjat springa i naturen, vilket jag brukar hata. Känns lite typiskt. Hur som helst så belönade jag mig efter en morgon-powerwalk med kladdkaka och kaffe med skummad mjölk. 'Tänker plus, minus, noll' på den.


En dag försökte jag med att städa ur gamla kläder som bara låg och tog onödig plats. Slutade som vanligt med att jag istället började fula mig i som på bilden ovan; en adidasjacka från..typ tidigt nittiotal?



Våren är här och det känns ju hur skönt som helst. Sol <3



Igår spelade vi frispeegolf och premiärgrillade i Olstorp. Hur trevligt som helst!


Så en hel del har jag ju faktist hunnit med sen jag flyttade hem. Dessutom har jag varit på en arbetsintervju och igår hoppade jag in och jobbade på mitt gamla jobb på Scan, sjukt kul! I eftermiddag blir det longboardsession med Sofia och så ska jag hämta mamma som kommer hem från Stockholm! Imorgon blir det ett till pass på Scan.

Keep it real!



sweet dream - beautiful reality

16 dagar har gått.
För 16 dagar sedan stog jag med båda fötterna ostadigt placerat i en snöhög, utanför huset jag bott i under 5 månaders tid. I Sankt Anton.

Nu 16 dagar senare har jag sakta men säkert börjat vaknat upp
ur den finaste av drömmar jag kan tänka mig att ha som tillvaro.
Att få leva ut sin högsta önskan till fullo. Att ha möjligheten att få bo i paradiset på jorden.
Att få andas in den skönaste luften i mina lungor & ha den underbaraste av utsikter.



Det va min livs bästa vinter! Och jag kan knappt vänta tills det är dags igen,
för en säsong nummer två är en självklarhet för mig.

Och samtidigt som det känns som slutet på det bästa som man kan uppleva, känna lite ångest & uppgivenhet
för att snön smällt och det bilvit vår, dags att komma tillbaka hem, så känner jag mig så otroligt taggad. Försöker vända tankarna om att 'nu är det slut på det roliga' till något positivt. Plocka fram det som inspererat och ta det längre. Leva aktivt och se lätt på livet. Svensk sommar, hur nice är inte den? Finns 1000 saker och lite till att ta sig för. Det ser jag fram emot!



Och att få träffa de bästa människorna jag vet, det är ju hur underbart som helst. Känna att saknaden bara är ett tecken på hur mycket jag tycker om alla jag inte träffat på så länge!
Och snart, om bara några dagar är alla tillbaka,då kommer hela eliten vara på samma sida om jordklotet, i samma stad!